Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tlačil dívku (8) do auta: Díky bohu mu utekla!

Na této ulici se neznámý muž pokusil unést osmiletou dívku
Na této ulici se neznámý muž pokusil unést osmiletou dívku  (Autor: Michal Budík)
Autor: jaj - 
25. listopadu 2010
13:42

Osmiletá dívka se na poslední chvíli vytrhla ze spárů únosce. Neznámý muž ji nalákal k autu a poté ji násilím tahal dovnitř. Naštěstí se mu vysmekla a utekla. Muž rychle ujel.

K incidentu podle agentury Mediafax došlo ve středu po 15 hodině na Brněnsku. Dívka se právě vracela ze školy domů, když k ní přijelo tmavé auto. Řidič se pokusil dívenku nalákat k sobě do vozu. Naštěstí se vysmekla a utekla domů, kde všechno řekla rodičům. Muž se otočil ve slepé ulici a rychle odjel.

"On ji pozdravil a pak ji začal pronásledovat. Chytil ji pod krkem a vtáhl ji do auta. Ona se ale naštěstí vyvlékla z batohu a druhými dveřmi se jí podařilo z auta utéct,“ převyprávěla pro redaktory televize Nova matka Lenka Smejkalová dcerčiny zážitky.

Muži je asi 30 let. Na sobě měl džíny a šedou mikinu. Policie po něm pátrá a žádá svědky události, aby poskytli jakoukoliv informaci na linku 158.

sabartnok ( 26. listopadu 2010 16:00 )

souhlas. Já se přikláním k najatému únosci-amatérovi, viz moje diskuse u čklánku s fotkou toho zmetka. Jestli má navíc ještě sklony k útočnému sadismu, jak říká MUDr, Herrová, měli by ho chytit, je nebezpečný a bude s ubíhajícím časem mít zase absťák po nové akci, pokud ho ti, co ho najali na Ořechov, nesejmou.

kacota ( 26. listopadu 2010 09:51 )

keby sme nemali tú dohodu, tak už sem niečo napíšem takto možem len podotknút, že vyriešila som to jááááááááááá

kacota ( 26. listopadu 2010 09:48 )

No vidíte,to preto, lebo ludia už nevedia ani napísat poriadny list, len si smskujú som kacota, je to karkulka z toho filmu nemám problém s ostytnými, niektorí mi nadávajú, ale vždy to nejak ustojím, nemá význam niečo donekonečna riešit,zvlášt ked si ten druhý mele svoje... pravidelne ma tu raz za týžden niekto vyhadzuje z diskusie - ale nie za názor- skor za reč ..čo podla mna v r.2010 je naozaj smiešne.. s echom to máme vyjasnené a dúfam, že to bude aj fungovat Prajem vám pekný deň !

anelam ( 26. listopadu 2010 06:04 )

Taky mně to napadlo.

sabartnok ( 26. listopadu 2010 01:27 )

Echo, Tvá dohoda s Kačotou mě velmi potěšila, věděla jsem, že tento spor nakonec vyřešíš. Jako ostatně nakonec všechno. Ještě jednou - tisíckrát díky. Jinak - moc jsem se divila té informaci o té zahrádkářce. Že by bluffovala a vymyslela si Honzu, to by mě teda fakt naštvalo, rozbila by se tím jedna z mých teorií. Teď si říkám - jak to je s tím kreténem u Brna, jestli se ukáže, že je to on. Nějak jsem teď jako "Marplová" jaksi bez inspirace. tak piš.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání