Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hasič, který usvědčil žháře z Vítkova: Křičeli, ať shořím!

Žháři, kvůli kterým Natálka utrpěla vážné popáleniny při loňském útoku, stanuli před soudem
 (Autor: ČTK)
Autor: Anna Stramová, Kjaj - 
14. září 2010
15:51

Na Krajském soudě v Ostravě se v úterý od 9 hodin ráno čekalo hlavně na to, zda-li soud rozhodne o předvolání klíčového svědka hasiče z Otic, který usvědčil čtveřici obžalovaných v případě loňského žhářského útoku z Vítkova, při kterém byla popálena tehdy dvouletá Natálka Kudriková.

Velkým překvapením bylo, když se hned na začátku všichni dozvěděli, že svědek je již přítomen, avšak kvůli ochraně se nacházel ve vedlejší místnosti.

Do jednací síně byl napojeno pouze zvukové zařízení. „Odmítám vypovídat,“ zaznělo hned v úvodu z úst svědka. Na dotaz předsedy soudu, z jakého důvodu, odpověděl jasně: „Jelikož se o sebe bojím. Na letošní zábavě v Oticích začal jeden kamarád obžalovaných křičet, kde jsem, a že mám shořet,“ doplnil svědek.

Následovala výpověď lékařského znalce Igora Dvořáčka ke zdravotnímu stavu popálené Natálky. Podle něj jí kvůli častým anestéziím hrozí i mentální retardace! Soud pokračuje i ve středu.

pavlinka56 ( 6. října 2010 16:35 )

pavlinka56 ( 6. října 2010 16:32 )

Vy musíte být ale velmi inteligentní člouvěk! Opravdu jste mně pobavil jak svým názorem, tak vašim pravopisem! PS: v první větě ste četné larvy vylezla, nevím, co je sté! Asi jste myslel ,, z té,, Pravděpodobně mátevzdělání, jako ta ,, černá havěť,, Máte dochozenou alespoň základní školu?

drazic ( 6. října 2010 16:24 )

http://eichler.blog.idnes.cz/c/158476/On-jim-donasi-tak-ho-zabijem.html

zirafa ( 6. října 2010 14:55 )

ano, každý trestný čin by měl být souzen podle PRÁVA, na základě nezvratitelných důkazů, bez ohledu na barvu pleti....u nás se to bohužel mnohokrát neděje.... Vítkov se mi jeví jako natolik zpolitizovaná a zmedializovaná kauza, že soudce už snad ani nemůže rozhodnout jinak, než bylo "rozhodnuto" již dávno....

oldpetr ( 6. října 2010 14:42 )

To se mi taky nelíbí že se píše že byli napadeni ve svém domě což je lež dům, obývali neoprávněně a neměli tam co dělat.Ale to měl řešit už dávno obecní úřad a poslat je zpátky na Slovensko odkud přivandrovali. Kudrik je obyčejný kriminálník a jeho slova jsou dost mstivá když požaduje aby jim usekli ruce.Raději bych je nechal na svobodě ať pracují a odvádějí daně aby Kudrikova rodina mohla do smrti pobírat soc.dávky tak jak to musejí ze zákona dělat všichni češi kteří podobné neužitečné rodiny živí .Romové taky ublížili mnoha českým dětem a nedělal se kolem toho žádný humbuk čili zpravedlnost nesmí být slepě zaujatá a měřit všem stejným metrem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání