Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Ubil dvouměsíční dceru: Nechtěla řídký sunar!

Dvouměsíční dcera měla po jeho útoku zlomená snad všechan žebra v těle
Dvouměsíční dcera měla po jeho útoku zlomená snad všechan žebra v těle  (Autor: Blesk - Vlaďka Hradská)
Autor: Vlaďka Hradská - 
19. července 2010
10:27

Z vraždy dvouměsíční dcerky Nancy Julii se před krajským soudem zpovídá Milan P. (26). Dítě podle obžaloby praštil do hlavy tak silně, až spadlo z postele. Navíc měla dívenka zlomená snad všechna žebra v těle. Pohlodkovi, který odmítl vypovídat, hrozí až patnáctiletý případně výjimečný trest.

Tragédie se stala na Silvestra večer v Cehnicích. Milan P., který se pohádal s matkou dítěte, celé odpoledne pil pivo. Zatímco matka holčičky byla s tchánem v hospodě, připravil dítěti řídký sunar. Miminko nechtělo obarvenou vodu, plivalo ji a brečelo. To ho rozčílilo natolik, že ho udeřil do hlavy, až spadlo z postele.

„Zůstala ležet na zemi. Z obou nosních dírek jí tekl slabý pramínek krve. Nevydala ani hlásku, přestávala dýchat, když jsem ji zvedal. Myslel jsem, že je mrtvá. Kdybych načal pytlík nového sunaru, tak by tady malá ještě byla,“ četl soudce Jan Prouza zaprotokolovanou výpověď, při které přítomným běhal mráz po zádech.

Malá Nancy si moc radosti ve svém krátkém životě neužila. Nezaměstnaný otec, podle svých slov dlouholetý uživatel pervitinu, žil se svojí družkou ve vybydleném stavení na kraji obce. V ruině bez oken a vody oživovali záchranáři děvčátko několik desítek minut. Zranění hlavy však byla natolik závažná, že na místě zemřela.

„Důležité bude vyjádření soudního znalce, který by se měl vyjádřit k osobě obžalovaného a zejména ke způsobu napadení. Vypovídat bude zítra,“ poznamenala státní zástupkyně.

beda888 ( 21. července 2010 20:41 )

Tak se nauč česky ty frigido. Jaká je shoda podmětu ve slově KDYSY???!!!!

c3rb3r0s ( 20. července 2010 11:16 )

hehe černá kronika... to je vtipný

hugu ( 20. července 2010 09:05 )

To se dalo čekat,nějaká nevděčná baba si kousne do jablka a následky nesem dodnes všichni ,bez ohledu na kolektivní vinu.To je ta boží sprvedlnost.

anelam ( 20. července 2010 05:49 )

Pan bůh vyhnal Adama s Evou z ráje na zem vypadá to že to peklo je zde na zemi

9030 ( 19. července 2010 23:21 )

A potom že cigiš by svému dítěti nikdy neublížíl. Ho vno. Ty by ho klidně sežrali k obědu, kdyby stará cigina uměla uvařit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání