Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sluníčko láká ven motorkáře: Nehod přibývá

Autor: zb - 
11. dubna 2009
14:29

Černé dny motorkářů pokračují i o Velikonočním víkendu. Sanitka záchranky odvezla do nemocnice dva zraněné lidi po těžké havárii motocyklisty a osobního auta u Mýta na Rokycansku.

Nehoda se stala den poté, co ve Stražicích uhořel motorkář (+23). Ten naboural do stromu, benzin mu vystříkl na tělo a začal hořet.

Tentokrát motorkář ve veliké rychlosti narazil ze zadu do osobního auta, které vyjelo z vedlejší na hlavní silnici. Náraz byl tak velký, že motorkář auto odhodil ze silnice až do příkopu.

„Šofér vozu si ztěžoval na bolesti břicha a hrudníku,“ uvedl jeden ze zasahujících hasičů. Zraněný byl i motocyklista. Kdo nehodu zavinil, teď šetří dopravní policisté.

dewwil ( 20. listopadu 2009 13:49 )

Můj úpně nejvíc nejlepší deníku Blesk..po půl roce Vám s radostí mohu napsat, že viník této nehody je řidič osobního automobilu Daewoo Tico, tudíž vaše interpretace "jak řidič motocyklu naboural ve veliké rychlosti do osobního vozu, které vyjíždělo z vedlejší silnice, náraz byl tak silný že motorkář auto odhodil až do příkopu" je mylná, zavádějící a neprávem zvedá nenávist vůči Nám motorkářům, příště než uveřejníte takovéto bláboly tak uveďte aspoň jak tomu doopravdy bylo a nedělejte zle mezi motorkáři versus řidiči aut. Proč nenapíšete třeba "Řidič automobilu nedal přednost motocyklistovi a těžce ho zranil"??? Nejspíš proto, že Vám dělá dobře upozorňovat v negativním světle na menšinu v silničním provozu. No nic, třeba budu naivní a příště zkusíte napsat aspoň něco na úrovni a ne nějaké nesmysly vycucané z prstu. Jan Malý(motocyklista co odhazuje auta do pangejtů)

milosek ( 15. dubna 2009 20:34 )

Mila redakce a její redaktoři ten MOTORKÁŘ (čti:vyvrhel,zabiják,sebevrah apod.redakce doplní) je můj bratr a to co tu píšete za nesmysly je k zblití!!! Váš deník je dobrý tak na balení hrníčků při stěhovaní....

mates714 ( 15. dubna 2009 16:25 )

Naprosto souhlasím s petrOhlavacem, měli by vás zažalovat,takový hnus jsem ještě neviděl. A nejhorší je ta do očí bijící drzost takhle lhát lidem a myslet si že si toho nikdo nevšimne.Doufám že pan Malý sebere odvahu a dá vás k soudu a zaplatíte mu a pořádně, snad vás tyto reakce donutí se alespoň omluvit.

crestik ( 15. dubna 2009 15:47 )

nadlidský úkol. Vámi smyšlené články pouze nabádají lidi k určité ideologii a přímo poškozují často i nevinné lidi. Nevím, jestli je to pouze kvůli odbytu vašich novin, nebo kvůli tomu, že vaši redaktoři nejsou opravdovými novináři, ale jen pisálky, kteří by byli schopni tvrdit, že 2+2 je 10 a slohový útvar s názvem zpráva nebo reportáž jim nic neříká, protože se k tomu ve škole asi nestihli dostat. Pan redaktor (pravděpodobně Zbyněk Schnapka) by se měl zamyslet nad tím, jak jeho článek mohl poškodit nevinného člověka, který není viníkem, ale naopak obětí. Pane redaktore, měl byste se stydět!

crestik ( 15. dubna 2009 15:42 )

Jak zd ejiž zaznělo. Pro redaktory časopisu Blesk je napsat objektivní článek s INFORMATIVNÍ HODNOTOU

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání