Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Zdrogovaný řidič v Bratislavě zabil mladou Češku (+23)!

Autor: mich, shp - 
7. dubna 2009
05:22

Pro mladou dívku z Čech Jitku (†23) to měl být radostný výlet za kamarádem do Bratislavy. Skončil ale tragicky na přechodu pro chodce. Tam ženu a jejího kamaráda Imricha (34) srazil zdrogovaný motorkář Ján (30).

Všechny tři odvezla sanitka. Imrichovi se kromě lehkého zranění lokte nic nestalo, a tak se ihned vydal za Jitkou. Lékaři mu však sdělili, že žena je po smrti...

Jitka přicestovala za Imrichem až z Česka. „Doprovázel jsem ji na autobusovou stanici, měla v plánu jet do Seredě na seminář bojového umění s mečem Kendo,“ vyprávěl Imrich.

Dvojice v sobotu odpoledne přecházela po přechodu u botanické zahrady v bratislavské Karlové Vsi. Vtom do nich narazil motocyklista. Podle policie byl pod vlivem kokainu.

„Ani vlastně nevím, jak se to stalo,“ pokračuje Imrich. Dvojici i motorkáře odvezly záchranky do nemocnic. „Po ošetření jsem ihned vyrazil za Jitkou. Tam mi jen oznámili, že zemřela,“ vzpomíná s chvějícím se hlasem Imrich. Řidiče motorky z nemocnice propustili, doma však nebyl.

„Je mi velmi líto matky té mladé ženy, nedokážu si představit, co prožívá, je to strašná tragédie,“ řekla řidičova matka. „Nevím o tom, že by někdy předtím bral drogy, nevím ani, čí to byla motorka. Kde je syn, taky nevím,“ dodala.

certovknaz ( 7. dubna 2009 10:49 )

zacina sa oteplovat a dobrovolni darcovia organov na dvoch kolesach,ukazuju svoju nadradenost na cestach!!Svojou arogantnou jazdou ohrozuju nielen seba ale aj ludi cestnej premavky...mladik nepochopitelne zrazi na prechode chodcov...a este ma v sebe kokain...vysledok jeho spanilej jazdy je jeden zraneny a mrtve dievca,ktore bolo v nespravny cas na nespravnom mieste...velmi smutne!!teraz sa mude vodic kajat,ze ho to velmi mrzi a aky je nestastny..verim,ze spravodlivost este ma miesto na tomto svete a chlapec dostane ten najprisnejsi trest-aj 10 rokov!!!a v chladku moze premyslat a prehodnocovat svoj doterajsi zivot!predsa nebudu stale doplacat len postihnuti a pozostali...rodine dievcata chcem vyjadrit uprimnu sustrast a do dalsich dni silu prekonat tuto hroznu tragediu.A vodicovi zelam najprisnejsi trest ako vystrahu pre dalsich akoze vodicov na silnych strojoch

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání