Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Na kafe k ní nechodili, tak kavárnu předělala na bordel a trhla majlant

ilustrační foto
 (Autor: ČTK)
Autor: Policejní deník - 
8. října 2014
13:39

Před půl rokem si podnikatelka (55) pronajala v centru Prahy kavárnu. Podnik jí však nevynášel, tak prostory předělala na nevěstinec. A zákaznici se začali hrnout. Vynalézavé podnikatelce teď však hrozí vězení.

Policie dopadla ženu minulý týden. Česky hovořící podnikatelka si na jaře letošního roku pronajala kavárnu poblíž Štěpánské ulice v Praze. Jenže „kšefty“ s kávou a dorty nešly tak, jak si původně představovala. Proto okamžitě zareagovala na tržní prostředí a kavárnu přestavěla na několik pokojíčků, které následně pronajímala prostitutkám.

O tom, že se ekonomicky jednalo o krok „správným“ směrem, vypovídají konkrétní zjištění kriminalistů. Ti prověřováním zjistili, že ještě na jaře zely účty obviněné téměř prázdnotou, avšak po necelém půlroce zde detektivové zajistili půl milionu korun. Z toho lze jednoduše odvodit, jak frekventované byly zmiňované pokojíčky, když za jednorázový pronájem „podnikatelka“ inkasovala tři sta korun.

Jen za poslední čtyři dny před zadržením kriminalisté zadokumentovali bezmála sedmdesát takovýchto jednorázových, a doslova chvilkových pronájmů. Z dalších zjištění je zřejmé, že počet pronájmů se markantně lišil přes týden a o víkendech. V pracovní dny navštěvovalo „kavárnu“ pouze několik sexu chtivců za noc. Oproti tomu o víkendu nestihly pokojíčky mnohdy takzvaně ani vychladnout. Za shora zmíněné protiprávní jednání hrozí obviněné trest odnětí svobody až na čtyři roky.

japos22 ( 8. října 2014 14:37 )

Všichni byli spokojení a to se musí potrestat.

pavucinka ( 8. října 2014 13:57 )

Jak řekl Rath: Bezpečné je jen krást ve velkém..... Ten bordel se jmenuje U slepé krávy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání