Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Odmítla anální sex, tak ji vrah brutálně ubil kladivem

Autor: Ivana Žáková - 
21. ledna 2009
16:55

FOTOGALERIE: 20 let může v chládku zpytovat svědomí Bronislav Zotyka (30) z Ostravy. Navenek spořádaný manžel, který ve svém bytě naprosto bezcitně a likvidačním způsobem zprovodil ze světa prostitutku. Kladivem ji umlátil ve vaně, protože odmítla anální sex.

Krajský soud v Ostravě rozhodl, že Zotyka si za svůj chladnokrevný zločin zaslouží výjimečný trest. A to i přesto, že doposud neměl žádné problémy se zákonem. Pracoval a žil spořádaným životem se svojí ženou, která vůbec netušila, že si její muž vodí do manželské postele prostitutky. Zotyka si s nimi užíval, když žena měla jako recepční hotelu noční služby.

Stejně tomu bylo loni 26. června. Před věžák na Hornické ulici, kde vrah žil, přivezl na zakázku majitel eskortní služby Ivetu Komárkovou (25). Matku dvouletého syna Alexe, která se po rozvodu dostala do těžké životní situace a prodávala své tělo teprve tři týdny, aniž o tom rodina věděla. Za sexuální služby si od Zotyky vzala 1200 korun a poskytla mu domluvený orální i klasický sex.


Když se sprchovala ve vaně, neukojený zvrhlík po ní loudil i anální sex. To však Iveta odmítla. Naštvaný Zotyka ji nahou brutálně ubil k smrti šesti ranami do týla a zátylku. Jeho verzi o nešťastné náhodě, že prostituce dal jen facku a ona se uhodila o okraj vany, soudní znalci zcela vyvrátili. Podle nich ji vrah usmrtil zřejmě kladivem.

"Ležela nehybně ve vaně a krvácela z hlavy. Potřeboval jsem se jí zbavit. Napadlo mě, že ji svážu, dám do pytle a odnesu do sklepa," řekl Zotyka. Pak čekal tři dny, až půjde jeho žena do práce. Po celou dobu se doma i v práci choval zcela normálně. Půjčil si auto a mrtvolu pohodil v křoví, v místě Pod sušským lesem u Horní Suché.


Bezcitného vraha usvědčil zakrvácený ručník ve válendě a záběry z bezpečnostní kamery v domě. Na nich lze zřetelně vidět, že do výtahu vchází se ženou, která barák už nikdy neopustila. A také že vynáší ven černý pytel, jehož rozměry odpovídají lidskému tělu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání