Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Prostitutku zavraždil ve své vaně

Autor: Ivana Žáková - 
19. ledna 2009
19:42

FOTOGALERIE/AKTUALIZOVÁNO: Navenek spořádaný manžel Bronislav Zotyka (30) z Ostravy si tajně užíval s lehkými děvami. Vodil si je domů, když jeho žena byla v práci. Do té doby, než se z něj stal vrah.

Prostitutku a mámu dvouletého dítěte ubil ve své vaně k smrti, protože mu odmítla anální sex.

Iveta Komárková (+25) pracovala pro eskort servis teprve tři neděle. Utekla od svého muže i s malým Alexem, protože ji měl bít. Složitou situaci se rozhodla provizorně řešit nejstarším řemeslem, než si najde práci. Zámečník Zotyka vyhledával přes inzeráty erotické služby, chodil na priváty, anebo si zval prostitutky k sobě domů. Za hodinu erotických hrátek zaplatil 1200 Kč i Ivetě, kterou si objednal. Když si s ní užil, šla se osprchovat. Ve vaně po ní Zotyka loudil ještě anální sex, což ale Iveta odmítla.

Podle obžaloby jí proto zabil šesti velmi razantními údery do temene hlavy. „Ženu svázal lepící páskou a jako škrtidlo použil punčochu. Tělo strčil do několika pytlů, které svázal jakoby do mumie,“ tvrdí žalobkyně. Mrtvou uklidil na čtyři dny do sklepa. Kabelku a spodní prádlo prostitutky hodil do kontejneru. O čtyři dny později tělo odvezl do Horní Suché, kde mrtvolu pohodil do křoví v místě zvaným Pod suššským lesem.

Ivetu, která si nevyzvedla syna ze školky, začala pohřešovat její matka. Vůbec netušila, čím se její dcera začala živit. Zalarmovala policii, která si zjistila posledního zákazníka. Kamery v paneláku zaznamenaly, že Iveta živá už z domu nikdy nevyšla a naopak Zotyka vynáší ze sklepa podezřelý pytel.

Jeho žena žila v harmonickém vztahu a neměla vůbec potuchy, že si muž užívá v jejich manželské posteli s prostitutkami. Tajně bere peníze z kreditní karty a neplatí úvěr na byt. Naprosto se zhroutila a léčí se dodnes. Vzhledem k zdravotnímu stavu lékaři nedoporučili, aby vypovídala před soudem, kde jejímu muži hrozí až patnáct let vězení. Ten se hájí tím, že prostitutce dal jen lehkou facku a ona upadla nešťastně na okraj vany.

hanka2404 ( 21. ledna 2009 00:11 )

ja ivetu znala byly jsme kamaradky a s klidnym srdcem muzu rict ze to byla hodna holka ktera se pervektne starala o sve dite...konecnee ho dostala do sve pece,byla stastna a takhle dopadla....nechci obhajovat jeji rozhodnuti pro tuhle praci ale nechtela to delat porad chtela si privydelat jen nejake penize at se maji s alexem dobre jen si vybrala tu spatnou cestu....mozna je chyba v nas jako v jejich pratellich ze jsme ji to dovolili a nerozmlouvali ji to.alex mohl mit porad svou mámu a ja svou kamaradku

hanka2404 ( 21. ledna 2009 00:05 )

JE TO BORDEL-DOSTAL 15 LET A ZA SLUSNE CHOVANI HO PUSTI DOMU NA POLOVINU

iweee ( 19. ledna 2009 21:36 )

Takový lidi bych dala trest smrti. Zabít mámu od malého dítěte!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání