Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Čtenáři Blesk.cz: Na chudou Talmanovou založíme sbírku!

Talmanová se vdla za Topolánka v luxusním hotelu Aria v centru Prahy.
 (Autor: ČTK)
Autor: rvs, šimk - 
8. září 2010
13:04

Lucie Talmanová (42, ODS) si sice za dobu svého působení v politice vydělala 9 milionů korun, přesto ale bere od státu rodičovský příspěvek 3500 korun. Čtenáři Blesk.cz nyní přišli s originálním nápadem - na 'chudé' politiky, jako je Talmanová, by se měla založit celonárodní sbírka!

„Chudá milionářka Talmanová silně strádá, a proto požádala stát o rodičovský příspěvek. Co takhle udělat celonárodní sbírku pro zasloužilé politiky jako Topolánka, Talmanovou, Řebíčka, Béma a další, kteří toho tolik udělali pro tuto zemi. Tito politici se zejména snažili udělat první a poslední pro obyčejné lidi,“ přichází s originálním nápadem čtenář s přezdívkou Komentátor.

„…kdybychom věděli, jak se naši nepolitikové a politikové mají špatně, určitě bychom na ně udělali sbírku. Nic s tím nenaděláme, smějí se nám do obličeje. I v případě, že Talmanová v politice neuspěje, na dlažbě neskončí. Jsou prostě za vodou,“ připojuje se Baronessa.

Pět minut po volbách už politiky nezajímáme

„Jasný případ arogance těch, kdo jsou u moci. Přežraní, drzí, nedotknutelní. My - tedy póvl - jsme jim dobří akorát k tomu, abychom je znovu a znovu volili. Pět minut po zavření volebních místností se můžeme zase vrátit do kanálů, odkud jsme vylezli, a dál držet hubu,“ myslí si Majojo.

„Dělá si už z nás asi *** paní Talmanová? To je neskutečný, tak ať si nekupuje drahé věci a nebude potřebovat rodičovský příspěvek, navíc má bohatého manžela, tak nevím, co by ještě chtěla, a sama na tom je víc než dobře. Vážně, madam, styďte se!“ kritizuje Talmanovou Heder.

Talmanová by měla o příspěvek přijít

Podle diskutujícího s přezdívkou Quonex nemá Talmanová na příspěvek nárok. „Zábavné: Kdyby to neudělala, musela by prý nastoupit do práce a neměla by čas na senátní kampaň. Toto sdělení je důkazem, že se nevěnuje péči o dítě (k čemuž slouží příspěvek), ale podniká (zde je lhostejné, že nyní za toto své politické podnikání nebere peníze), a příspěvek by jí měl být odebrán,“ píše Quonex.

rodinavkrizi ( 23. března 2012 12:03 )

Chudinka. To je příklad zneužití toho, co si předem naplánovali. A co naplánovali pro nás ? Zřejmě likvidaci - http://www.roidinavkrizi.estranky.cz/

susanah ( 9. září 2010 11:07 )

Ani ne, jorocere. Vycházím z reality- Talmanová je veřejná osoba a každý ji můýe posoudit a udělaz si obrázek. Jarda304 zařezává v práci, jeho demagogické výmysly tu nezabraly, tak ho nahradil jorocer. Bohužel sefekt stejný-bezduché "třepení držky".

gogo ( 9. září 2010 07:46 )

Samozřejmě že dle zákona je nenapaditelná. Ale nejedná mravně. O to tu běží.....

gogo ( 9. září 2010 07:45 )

Zde se nejedná o zákonech. Zde se jedná o mravech. Pochop to prosím už konečně...

gogo ( 9. září 2010 07:44 )

Talmanová nejedná mravně. O to zde běží. Tady se vůbec o žádné zákony nejedná. Chápeš ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa