Kolem Chelsea je pořádně rušno. Podle britských novinářů se Čech pořádně opřel do spoluhráčů s kterými prohrál na hřišti West Bromwich 1:2. V kabině prý byla pořádná bouřka. „A vy se jako nazýváte vítězové Ligy mistrů?“ ozvalo se z šatny po utkání, ve kterém Čech nastoupil s kapitánskou páskou a vyčítal parťákům chyby v obraně. „Není to až takové, jak se v tisku píše,“ mlžil český gólman.

Kdo to v kabině odnesl?

Nejvíc prý bouřku v kabině odnesl David Luiz, který mohl za první gól domácích. Ten nakonec jako jediný o nepokoji promluvil. „Je normální, že jsme si to po takovém výsledku hlasitě vyříkali. Jsme velkoklub a neradi prohráváme,“ povídal Luiz.

Chelsea už ztratila hodně

Chelsea ztratila v posledních čtyřech ligových zápasech 10 bodů. Prohrála s Manchesterem United 2:3, remizovala se Swanseou 1:1, pak s Liverpoolem 1:1 a teď rupla s West Bromwich 1:2. Tým tak spadl na třetí místo tabulky. „Cestu za titulem jsme si pořádně zkomplikovali. Z toho se musíme oklepat a pořádně zabrat,“ napsal na své webové stránky Čech.

Ztráta bodů v LM je komplikace

Chelsea teď musí zabrat hlavně v Lize mistrů. Dnes hraje na hřišti Juventusu. Prohra by znamenala velké komplikace. „Když vyhrajeme, jdeme dál. Remíza nás udrží ve hře. Ale prohrou bychom dali šanci Juventusu,“ vypočítává Čech. S týmem bude kopat i za trenéra.

Roberto di Matteo by měl podle britských médií v případě neúspěchu velké potíže. Horší by to mohlo být i po dalším ligovém zápase, který hraje Chelsea v neděli s Manchesterem City. „Je to týden, který může velkým způsobem ovlivnit celou sezónu. Možná nejdůležitější v celé sezoně,“ myslí si gólman.