V hlavách tvůrců Comebacku údajně vznikl nápad na přenesení příběhu na filmové plátno. Film Comeback by pak sice obsahoval všechny oblíbené postavy seriálu, ale jeho děj a pointa by byla na televizním seriálovém Comebacku nezávislá.

„Ve filmu Comeback by podle prvního návrhu scénáře zemřel Ozzák, ale na scéně by se objevila nová postava. A sice maminka Ivy,“ prozrazuje zdroj z Novy. Realizace tohoto filmu však zatím nebyla schválena. Mluvčí Novy Michaela Fričová zvěsti o filmové verzi Comebacku nepotvrdila ani nevyloučila.

„Comeback se rozhodně nadále bude objevovat na televizních obrazovkách ve formě zhruba půlhodinových dílů,“ odpověděla vyhýbavě na dotaz ohledně filmové podoby seriálu Fričová.  V současné době na Nově probíhají jednání o tom, zda seriálový Comeback bude pokračovat druhou řadou. „Seriál je sice úspěšný, ale také poměrně dost drahý.

Cena jednoho dílu se pohybuje v řádech přes milion korun. Tak nějak se počítalo s tím, že i přes relativně vysokou cenu bude Comeback pokračovat. Jenže současná úsporná opatření zase zamíchala kartami,“ prozrazuje náš zdroj. A tak je klidně možné, že nakonec Ozzák nezemře ve filmu, ale o existenci ho připraví finanční krize.

Comeback
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova