Součástí 22. ročníku veletrhu je představení několika novinek – tou nejlákavější je zřejmě premiéra modelu Panigale V4, jejž představí dvojnásobný světový šampion silničních motocyklových závodů v kubaturách 125 a 250 ccm Manuel Poggiali. Milovníci motorek se ale mohou těšit i na „klasiku“. „Zastoupeny budou jak tradiční motocyklové značky, tak i úplné novinky na českém trhu,“ sdělila Daniela Vocetková ze společnosti Incheba Expo Praha, jež akci pořádá.

Veletrh láká také na doprovodný program: nejen rozdávat autogramy přijedou závodníci z Rallye Dakar včetně nejúspěšnějšího českého truck týmu roku 2018 i Ollie Roučkové. Prostor před Průmyslovým palácem bude jako každý rok patřit kaskadérským trikům, které návštěvníkům dokážou pořádně rozproudit krev. „K vidění bude čtveřice motokaskadérů, kteří předvedou svoje dovednosti nejen jako jednotlivci, ale především v nacvičených skupinových jízdách či se spolujezdci. Předvedou se také na jiných strojích, jako je třeba čtyřkolka, ale i na speciálech, které jsou v naší zemi raritou,“ řekla Vocetková.

Bizarní kreace

Chybět ani letos nebude mezinárodní soutěžní výstava motocyklových staveb a přestaveb Bohemian Custom Bike 2018. „,Bohémka‘ se letos opět vrací do levého křídla Průmyslového paláce a představí ty nejzajímavější a v mnoha případech možná ,nejbizarnější‘ kreace na téma motocykl,“ slibují organizátoři. Na místě bude také možné doplnit výbavu o fungl nové motorkářské oblečení nebo další doplňky.

Kdy: 1.–4. března 2018
Kde: Výstaviště Praha-Holešovice
Otevírací doba: čt–so 10:00–19:00, ne 10:00–17:00 
Vstupné: 150 Kč, rodinné 300 Kč, zvýhodněné pro děti, studenty, důchodce a ZTP 100 Kč, děti do 10 let a ZTP/P zdarma

 

Fotogalerie
13 fotografií