Celkem 14 tradičních, ale i zcela nových promítacích míst zažije od 20. června do 15. září 2016 kinobus při více než 50 promítacích večerech. Během nich se návštěvníci, vždy od pondělí do čtvrtka, dočkají bohaté porce filmových titulů.

Nebudou chybět snímky jako Ztraceni v Mnichově, Nikdy není pozdě, Co jsme komu udělali, Dejte mi pokoj, Wilsonov, Pomáhat a chránit, Padesátka a Vybíjená, chybět však nebudou ani vážnější témata – ty zastoupí filmy jako například Nickyho rodina nebo Muž na laně. Mezi komedie bude patřit například hudební Whiplash, poněkud akčnější Ant-Man nebo veleúspěšný animovaný hit V hlavě.

Trailer Ant-Man:

Video
Video se připravuje ...

Kinobus vyjede podeváté: Čeká ho 14 zastávek a 52 promítacích večerů. Falcon

Kinobus i tentokrát nabídne 200 míst k sezení, bezplatnou půjčovnu dek a možnost zakoupení občerstvení. Promítání započne vždy po setmění, mezi 20.30 a 21.45 hodinou. Vstup je zdarma.

Mezi filmy můžete zhlédnout například povedený komiksový snímek Ant-Man, šílenou DiCapriovu jízdu ve Vlku z Wall street nebo tuzemský film oceněný osmi Českými lvy Kobry a užovky, vybrat si ale můžete z 15 filmů nabídky Kinobusu, které budou k vidění na nafukovací promítací ploše o velikosti 8x4 metry.

Vice informací naleznete zde.

Trailer Kobry a užovky:

Video
Video se připravuje ...

Kinobus vyjede podeváté: Čeká ho 14 zastávek a 52 promítacích večerů. Falcon

Kinobus vyjede podeváté: Čeká ho 14 zastávek a 52 promítacích večerů.
Autor: DPP

 

Fotogalerie
3 fotografie