10. sezóna s fialovou helmou

Šárka Strachová slaví letos s Milka Ski Stars týmem desetileté výročí. Za tu dobu se stala stabilní součástí hvězdného kolektivu, kterému dopomohla k řadě skvělých výsledků. Co říká na spolupráci sama lyžařka? „Je neuvěřitelné, že náš tým funguje už celých deset let. Pořád jsem ale moc ráda, že mohu být jeho součástí a potkávat se na sjezdovce s kolegy z Milka týmu. A je skvělé, kolika úspěchů už jsme společně dosáhli,“ říká česká slalomářka známá pro svou lásku k čokoládě. Jejím současným favoritem je karamelová s buráky, která jí dodává energii na svahu, ale i doma v klidu a pohodě.

Šárka Strachová se dlouhodobě řadí mezi světovou lyžařskou špičku. Svůj talent už dokázala zúročit na mistrovstvích světa i zimních olympijských hrách. V roce 2007 na světovém šampionátu ve švédském Åre vyhrála závod ve slalomu, o dva roky později se postavila mezi vítěze se stříbrnou medailí. Největšího úspěchu zatím dosáhla na hrách ve Vancouveru, kde v olympijském závodě dojela na skvělém třetím místě.

Čokoládová opora

Milka za uplynulé dvě dekády podpořila také řadu dalších úspěšných lyžařů, mezi které se řadí například Janica Kostelic nebo Hermann Maier. Velkým vrcholem pro fialový tým byl Světový pohár ve Shladmingu v roce 2013. Milka Ski Stars týmu se podařilo získat celkem devět zlatých medailí a stal se nejúspěšnějším sponzorovaným družstvem. V současné době podporuje alpská značka šest profesionálních lyžařek. Mezi ně patří také Tessa Worley, Anna Veith, Tina Maze nebo Michi Kirchgasser. Milka nadále bude podporovat lyžařský sport a doufá, že v nadcházející sezóně přinese fialová helma spoustu štěstí a sladkých vítězství všem lyžařkám.  

A co říká na spolupráci se Šárkou značka Milka?

"Jsme velmi hrdí, že máme v  Milka Ski Stars týmu tak talentovanou sportovkyni, se kterou nás pojí dlouhodobé partnerství už od roku 2007,“ říká Dieter Heger, manažer pro mezinárodní sponzoring. „S Šárkou jsme oslavili mnoho vítězství, ale také stáli po jejím boku, když šlo do tuhého. Vnímáme ji jako zarputilou a sebevědomou ženu a těšíme se na nadcházející 10. sezónu.“

Více o Milka Ski Stars týmu naleznete na www.milkaskistars.com.

Fotogalerie
3 fotografie