Kvalitní vzdělání a získané vědomosti jsou kvality, o které vás jen tak někdo nepřipraví a které navíc dokážou zvýšit váš potenciál a určit vaše budoucí směřování. Už z těchto důvodů byste na něm společně s rodiči neměli šetřit. Státní školy nejsou dnes jedinou možností kvalitního studia. V současné době existuje řada kvalitních škol s moderními učebními metodami, které naopak mají mnohdy před státním školstvím náskok. Děti nenutí memorování letopočty, ale učí je, jak pracovat v týmu, vést projekt, komunikovat a diskutovat. Studium v češtině a zároveň v angličtině umožňuje například bilingvní škola Beehive, čímž studentům zvyšuje šanci uplatnění na pracovním trhu v Česku i zahraničí.

Autor: Zlataky.cz

„V době, kdy se děti, které jsou teď na základních školách, dostanou na pracovní trh, bude angličtina naprosto samozřejmým pracovním nástrojem všech. To co se naučí teď, je nebude zatěžovat v dospělosti, kdy se mohou naplno věnovat svým specializacím,“ říká ředitelka bilingvní školy Beehive Martina Přenosilová. Více info o škole najdete na http://www.beehive.cz/

Jak zní zlaté pravidlo spoření? „Vždy 10 % z výdělku stranou,“. Existuje nepřeberné možností, jak se finančně zajistit. Penzijní spoření je bohužel možné vybrat až v důchodovém věku, nevýhodou zisků na burze je podmínka rozsáhlých znalostí o trzích. Nákup zlata je sice staromódním řešením, ale stále pro mladší generaci představuje sázku na jistotu. Cena zlatých slitků bude vždy určena pouze momentální cenou zlata na trhu. Pokud byste rádi investovali do cennosti s přidanou hodnotou, jsou skvělou volbou investiční mince. Nadšenci jistě ocení široký výběr z mincí, pamětních medailí, tematicky zaměřených kousků n příklad pro fanoušky železnice nebo desénové sběratelské kousky doplněné o Swarowski krystaly na portálu www.zlataky.cz.

Autor: Zlataky.cz

„Mince jsou raženy s uvedenými nominálními hodnotami v platné peněžní jednotce. Unikátní mince vydává Česká národní banka, která se zavazuje mince kdykoliv přijímat zpět,“ vysvětluje Matěj Čeleš, investiční analytik portálu Zlaťáky.cz. výhodnou investici.

O tom, že mládí a krása netrvá věčně, ví téměř každá žena. Během života je tak nucena bojovat s věkem, nepřízni počasí nebo naopak se sílou slunce. To vše pleť vyčerpává stejně jako ne zrovna ideální životní styl. Předčasnému stárnutí a výskytu vrásek zabrání kvalitní a pravidelná péče. Přesně takovou je dermatologická péče produktů značky Leorex, která využívá nejnovější technologie a blahodárné účinky křemíku.

..
Autor: Leorex

Na trhu se nyní objevila řada péče o pleť Leorex, která obsahuje mimo jiné mikroskopické částečky křemíku. Křemík v lidském těle dodává pevnost a pružnost kostem, nehtům, vlasům a kůži. Díky nanotechnologiím se viditelný účinek dostaví téměř okamžitě, bez potřeby vpichů botoxových injekcí či operace. Složení péče je stoprocentně netoxické, testováno v nezávislých laboratořích v Izraeli a na trhu je v několika produktových řadách. Od pleťových masek, s viditelným efektem už do několika minut po použití, až po oční gely či liftingová séra. Výrobky jsou navíc obohaceny o drobné částice pravého 24karátového zlata pro zářivější pleť. O novince najdete více na http://leorex-cosmetics.cz/.

Na závěr jedno doporučení pro ženy ohledně preventivních prohlídek. Každým rokem roste výskyt civilizačních a dalších chorob – mezi jedno z nejčastějších onemocnění žen patří děložní myom. Kvůli prevenci a včasné léčbě nejen tohoto onemocnění by proto měly chodit na gynekologické prohlídky i starší ženy po menopauze.

..
Autor: Shutterstock

Myom je většinou nezhoubný nádor svaloviny děložní, který postihuje až 60 procent ženské populace.  Výskyt tohoto onemocnění u žen rok od roku celosvětově roste,“ vysvětluje primář kliniky GynCentrum Petr Pícha. Objednat se na preventivní prohlídku můžete na http://www.gyncentrum.cz/.