Klíč k výběru správného prádla

Spodní prádlo musí jemně obejmout vaše křivky, skrýt, co má zůstat skryto a zdůraznit, co má být zdůrazněno. Proto je tolik důležité se nejen správně přeměřit, ale především rozumět svým křivkám. A pokud zkrátka nevíte, jak na to, nic si z toho nedělejte. Nejste v tom sama.

Špatně zvolený obvod (velký); Napravo: Správně zvolený obvod
Autor: ASTRATEX

Brafitting – neboli dovednost správně vybrat podprsenku, je sofistikovaný proces, na jehož konci čeká dokonalá podprsenka právě a jen pro vás. A tímto procesem vás krok po kroku provede aplikace Size&Style Asistent, kterou vyvinul Astratex.cz. Určí nejen správnou velikost podprsenky, ale také vhodný střih. Pokud dáváte přednost osobnímu poradenství, stavte se na jejich prodejně ve Vodičkově ulici v Praze, kde vám s měřením i výběrem pomohou proškolené odbornice na podprsenky.

Vítězka soutěže Česká Miss 2016, v padnoucím prádle Astratex
Autor: ASTRATEX

Tip: Astratex.cz odborně proškolil i účastnice soutěže Česká Miss 2016, takže se lze na něj spolehnout při výběru správné podprsenky.

Na střihu záleží

Nestačí jen znát svoji velikost, ale stejně důležité je zvolit vhodný střih. Každá ňadra jsou unikátní a vyžadují jinou oporu. I na střihy je tento vyhlášený e-shop jasnou jedničkou. Nabízí nejen největší výběr střihů, ale některé střihy dokonce i vyvíjí – jako třeba unikátní half bardot.

Nalevo: Špatně zvolený košíček (malý); Napravo: Správně zvolený košíček
Autor: ASTRATEX

Tip: U Astratexu najdete i revoluční podprsenky s unikátními vlastnostmi, které jinde nenajdete. Vaší pozornosti by neměly uniknout modely Spacer 3D či Maia 4D, které jsou vzdušné, lehké a dokonale se přizpůsobí tvaru vašeho těla. A Spacer 3D splyne s vaším tělem tak, že není vidět ani pod opravdu těsným oblečením. 

Nalevo: Příliš utažená ramínka; Napravo: Správně vypadající ramínka
Autor: ASTRATEX

Nakupujte u odborníků na spodní prádlo!

Na Astratexu.cz objevíte zkrátka podprsenky ve všech střizích a ve všech velikostech. Opravdu ve všech! Najdete tam podprsenky od velikosti 60/A do velikosti 120/G a samozřejmě také ladící kalhotky v odpovídajícím rozpětí velikostí.

Vyzkoušejte brafittingovou aplikaci Size&Style Asistent
Autor: ASTRATEX

Navíc vás tento známý e-shop potěší exkluzivním zákaznickým servisem. 8 % z každého nákupu získávají registrovaní zákazníci zpět do Pokladničky. A sumu, kterou nasbírají, mohou využít k dalším nákupům. Takže se určitě nezapomeňte registrovat a využijte všechny výhody, které Astratex.cz nabízí!

Důmyslný střih – half bardot podprsenka Waves
Autor: ASTRATEX

Fotogalerie
4 fotografie