Jaká je pravděpodobnost, že v jiném, často exotickém prostředí, přijde žena do jiného stavu? Není to mýtus? Nebo toto vybočení ze stereotypu zlepší automaticky mužovu potenci a přispěje k ženině pohodě?  Jedno je jisté: na dovolenou si jezdíme užívat a načerpat síly. Máme volný čas, děláme, co nás baví.

Sex nám na dovolené chutná víc 

Právě tím se dá vysvětlit tajemství dětí, počatých během dovolené. Řada párů to přičítá častějšímu milování. Naše matky si myslely, že jim prospěla i změna vzduchu a denního režimu. Odborníci nepochybují o tom, že otěhotnění je i otázkou psychiky. Zatímco doma se žena upne na to, aby přišla do jiného stavu, na dovolené si užívá, na graviditu tolik nemyslí, a zadaří se.  Rizika, spojená s otěhotněním na dovolené, nejsou nijak mimořádná. Po návratu žena navštíví gynekologa, aby měla jistotu, že děťátko je na cestě, a vše pak probíhá, jako kdyby otěhotněla doma.

Dopřejte si ryby, čokoládu, datle

Ani na dovolené není od věci zapracovat na podpoře plodnosti a dopřát si lahůdky, které nejen zlepšují potenci, ale působí také jako přírodní afrodiziaka. Tedy ryby, mořské plody, zejména ústřice, ale i čokoláda nebo datle. Tu a tam si dopřát skleničku vína, odpočinout si, starosti hodit za hlavu. Pokud byste přeci jen chtěli důkladně podpořit libido a prožít dlouhé, vášnivé noci, přibalte do kufru i přírodní tabletky na potenci Zerex. Tyto výživové doplňky obsahují čistě přírodní kombinace extraktů z tradičních bylin a důležitých aminokyselin, které zvyšují chuť na sex a mají také příznivý vliv při řešení neplodnosti, impotence i slabé erekce.

Když je otec anonymní

Pokud však žena usiluje o dítě, partnera nemá a do ciziny jede kvůli početí, měla by to pečlivě zvážit. Hrozí nejenom nákaza pohlavní nemocí, ale může si zadělat i na větší problémy. Pokud nic neví o otci dítěte a jeho rodině, mohla by se dočkat v budoucnosti nejednoho překvapení. A ne vždy by mohlo jít o překvapení příjemné.