Nekonečná zábava pro kočku

 Došly vám už všechny nápady, jak zabavit svou kočku, která má vždy energie na rozdávání? Pak bude barevný talíř s voňavým míčkem správnou volbou. S touto hračkou se žádná kočka nebude nudit, a zatímco si bude spokojeně hrát, vy můžete nerušeně odpočívat.

...
Autor: archiv

KARLIE FLAMINGO TALÍŘ S MÍČKEM - HRAČKA PRO KOČKY Cena: 139 Kč

Součástí je i malá myška jako bonus.

Pamlsek vždy po ruce 

Věčně nosíte pamlsky pro své čtyřnohé kamarády po kapsách? Řešením je vychytaná taštička, kterou si karabinou snadno připnete ke kalhotám nebo přímo na vodítko, a odměny už nikdy nebudete muset hledat.

...
Autor: archiv

TRIXIE TAŠKA NA PAMLSKY SNACK BAG Cena: 114 Kč

Klidná večeře ze stylové misky

Servírovat granulky stylově? A proč ne! Pořiďte chlupáčovi originální designovou misku, která je ideálním řešením pro krmení psů s dlouhýma ušima, protože díky jejímu tvaru se do misky nedostanou. Gumový materiál zajistí perfektní přilnutí k hladkým povrchům, miska tak nebude klouzat po celé místnosti. Dejte si nohy nahoru, po večerním krmení už nehrozí úklid.  

...
Autor: archiv

KRUUSE MISKA GUMOVÁ  large 2l Cena: 629 Kč

Už žádný strach o vašeho miláčka!

Jestli jste se večerního venčení dříve obávali, nyní ho zvládnete naprosto bez starosti o to, že se pejsek zatoulá. Se svítícím obojkem ho totiž už nikdy neztratíte z dohledu. Skvělou vychytávkou je dobíjení přes USB, takže nemusíte řešit žádné baterie.

...
Autor: archiv

KARLIE FLAMINGO OBOJEK USB VISIO LIGHT Cena: 249 Kč

Bezpečné cestování

Cestování je pro psa někdy náročné a stresující, proto mu dopřejte co největší komfort. Nechcete ho zavírat do malého přepravního boxu? Díky autopotahu Karlie Flamingo získá nejen pohodlí, ale i větší bezpečí. V potahu totiž naleznete otvory pro připnutí bezpečnostním pásem. Určitě navíc oceníte, že i po dlouhé cestě zůstane vaše auto perfektně čisté.

...
Autor: archiv

KARLIE FLAMINGO OCHRANNÝ AUTOPOTAH DO KUFRU PRO PSA Cena: 2 959 Kč

Ceny jsou platné na www.lekarna.cz