Je snad dobrodružnější letní tradice než pravý kempink? Někde se utábořit, přespat, a hlavně si uvařit na ohni pořádné kotlíkové jídlo. Nezapomenutelný zážitek pro děti a skvělé odreagování pro dospělé. Pokud jste doteď ještě váhali, co v létě podniknout, zabalte batohy, nezapomeňte na spacáky, deku a tradiční ešusy a vyrazte, klidně jen na prodloužený víkend. Pokud vám správné outdoorové vybavení schází, zapojte se do sběratelské kampaně obchodů Albert a přijďte si pro hřejivé spacáky, barevné termosky, značkové batohy, voděodolné piknikové deky nebo kempinkové nádobí.

Autor: Albert

Připravte se na letní dobrodružství s Albertem


Kempink je oblíbená česká tradice spojená s létem a prázdninami. Ať už se řadíte mezi outdoorové nadšence, nebo začátečníky, skvělou inspiraci najdete v nové sběratelské kampani Alberta, díky které si letní přírodu vychutnáte opravdu naplno. Ve všech obchodech Albert pořídíte praktickou výbavu včetně špičkových produktů od značek Husky a Varta se slevou od 40 %.

Autor: Albert

V kampani naleznete téměř vše potřebné pro tradiční kempování včetně kvalitního outdoorového vybavení od značek Husky a Varta. Těšit se můžete na barevné batohy Husky, praktické příbory a ešusy, originální termosky na kávu nebo čaj či třeba na teplé spacáky pro děti i dospělé. Teď už jen stačí naplánovat, kam se vydáte na vaše letní dobrodružství. Bližší informace o sběratelské kampani naleznete na www.kemp.albert.cz.

Advertisement