Pokud jste někdy měli problém sehnat ve městě taxík, můžete dát tímto dnem sbohem - v Česku už několik měsíců jezdí HOPIN, taxi aplikace, která úspěšně vsadila na jednoduchost a nenáročnost při používání. "Ať už se chce zákazník odvézt limuzínou, má chuť na sportovnější jízdu nebo potřebuje přepravit větší náklad, přes filtr aplikace si jednoduše vybere vozidlo, které mu nejvíce vyhovuje. Už na začátku jsme věděli, že má-li mít naše aplikace u zákazníků úspěch, musí být srozumitelná a velmi jednoduše ovladatelná," říká Martin Baran, spoluzakladatel společnosti HOPIN.

Autor: HOPIN Taxi

Po potvrzení objednávky vidíte jeho aktuální polohu na mapě, takže přesně víte, kdy po vás taxík přijde. Zároveň se nemusíte spoléhat jen na hotovost, za své objednávky můžete platit i kartou nebo dokonce jezdit i zdarma - pokud pozvete do HOPINu svého známého, oběma se vám k účtu připíše kredit na volné jízdy. Po minutí tohoto kreditu jezdíte za 16,90 korun na kilometr.

"Podařilo se nám efektivně nastavit ceny tak, aby naši řidiči nepřicházeli o zisk a zároveň naši zákazníci jezdili nejvýhodnější, jak je to v současnosti možné. Věříme, že s cenou 16,90 na kilometr budou taxíkmi jezdit ještě raději," pokračuje Martin Baran. Zároveň dodává, že jedním z jejich cílů je neustále rozšiřovat svoji flotilu o nové taxíky a spolehlivých taxikářů.

Autor: HOPIN Taxi

Díky své spolehlivosti, výhodným cenám a nepřetržité podpoře pro zákazníky se aplikace HOPIN stala na Slovensku nejpoužívanější aplikací v segmentu s téměř 200 tisíc stažení a víc jako 1,3 milionu objednávek. "Tento úspěch jsme dosáhli díky důvěře našich zákazníků, ale i řidiče, kteří jezdí pod značkou HOPIN. A teď bychom ho rádi zopakovali i v České republice," uzavírá Martin Baran.

Aplikace HOPIN je pro vytvořená pro smartfony s operačním systémem iOS, Android nebo Windows Phone a dostupná v App Store, Google Play nebo Microsoft Store.