HG Tekutý vosk pro starožitný nábytek

HG tekutý vosk pro starožitný nábytek je příkladem prostředku, který ošetří váš starožitný nábytek a zamezí jeho vysoušení. Je vyroben na bázi včelího a karnaubského vosku, který dodává nábytku přirozenou výživu. Jemný vosk také dodává vysoký lesk a díky tvrdému ochrannému filmu odpuzuje nežádoucí nečistotu. Vosk je dodáván ve 2 provedeních – pro tmavý nebo světlý nábytek.

HG Včelí vosk

HG včelí vosk je dalším z řady ohraných přípravků na dřevěný nábytek. Hodí se na a starožitné, bílé i louhované dubové dřevo. Chrání dřevo před vysoušením a navíc mu poskytuje teplý barevný odstín a hedvábný lesk. Dřevěný nábytek si pro svoji estetickou i historickou hodnotu tak důkladnou ochranu určitě zaslouží.

HG Restaurátor nábytku

Na lakované, mořené, voskované i neošetřené dřevo je vhodné použít HG Restaurátor nábytku. Dodává se jak ve variantě pro tmavé, tak pro světlé druhy dřeva. Jde o vysoce účinný restaurátor, který dokonale vyčistí dřevěný nábytek od tekutin, jako jsou například fleky od vody a alkoholu. Také zašedlé a vybledlé části obnoví svůj původní stav a získají zpět svou přirozenou barvu, navíc budou zamaskovány i případné škrábance.

V domácnosti se však nenachází jen dřevěný nábytek. Značka HG proto dodává kompletní sortiment prostředků jak na čištění, tak údržbu. Všechny čistící prostředky HG jsou vysoce účinné a jejich kvalita je ověřena více než 40 letou tradicí. Také použití je velmi snadné. Vždy stačí jen malé množství přípravku a s vynaložením minimální námahy je dosaženo vynikajících výsledků.

Kompletní sortiment čistících prostředků značky HG najdete v e-shopu: www.hgshop.cz.