Saténové povlečení je utkáno z velmi kvalitních, jemně česaných přízí v atlasové vazbě. Díky tomu je povlečení ze saténu hřejivé, jemné a má decentní lesk, který mu dodává velmi luxusní vzhled. Nechejte se také rozmazlovat exkluzivitou materiálu ve své ložnici a to za velmi příjemné ceny. Vyzkoušejte hebkost a lesk bavlněného saténového povlečení v atraktivních dezénech nové kolekce ZDE.

TOP Q povlečení z bavlněného saténu AFRODITA vínové
Autor: Emba trade

Plníme přání našich zákazníků a vzory nové saténové kolekce jsou právě ty, které  si sami vybrali jako nejoblibenější v jiných provedeních. Ať už jde o moderní design čtverců, kruhů, zářivých barev nebo jemných romantických květů, vždy se Vám bude v našem povlečení dobře usínat.

TOP Q povlečení z bavlněného saténu CHECK fialové
Autor: Emba trade

Chcete udělat pod stromečkem radost sobě i svým blízkým opravdu krásným dárkem? Vyberte si  luxusní saténové povlečení ze 100% bavlny. Jako náročný zákazník jistě oceníte vysokou kvalitu a eleganci, kterou  toto povlečení vnese do Vaši ložnice.

TOP Q povlečení z bavlněného saténu LANA černo-bílé
Autor: Emba trade

Saténové povlečení je zákazníky velmi žádané právě pro svůj luxusní vzhled. Neuvěřitelnou hebkost saténu si dnes může dopřát téměř každý. Jistě oceníte, že Vám tuto novou kolekci ložního povlečení nabízíme se slevou 50%. Kompletní nabídku najdete ZDE

TOP Q povlečení z bavlněného saténu NOTY zelené
Autor: Emba trade