„Nakupování dárků mi každý rok totálně znechutí celé Vánoce. Letos jsem si ale nechala poradit od kamarádky a z pohodlí obýváku si vyberu na Alza.cz. Tam mají úplně všechno a navíc ještě za lepší ceny než v obchoďáku!“ raduje se paní Hanka.

Právě teď od pátku do neděle probíhá Black Friday XXL, kde je možné ušetřit při nákupu klidně i 70 %. „Ty ceny jsou tak skvělé, že si udělám radost i já sama. Chtěla bych ulovit hodinky, parfém a hlavně tablet pro sebe. Ten tam mají skoro pokaždé. “ pochlubila se Hanka.

Autor: Alza.cz

Nezapomněla ale ani na svoje nejbližší, výběr dárků jí zabere jen pár minut. „Pro dceru bych chtěla koupit elektronickou čtečku Amazon Kindle Paperwhite 2, tak jsem ji objednala už teď. A tomu nebudete ani věřit, v Alza.cz se asi zbláznili. Úplně zadarmo mi přidali deset knížek jako dárek.“ nestačila se Hanka divit. „Počkám si ještě na Black Friday a vyberu ještě něco pro svého syna a manžela. Budu mít tak vše pohromadě a nebudu muset bláznit ve frontách někde v nákupáku.“ Doplnila Hanka.

Autor: Alza.cz

S paní Hankou jsme mluvili ještě dlouho a nadšením jen zářila. Doplnila ještě několik výhod proč právě Alza.cz, jako například soutěž o novou Mazdu 3, nebo různá pojištění, odložené splátky a tak dál. Podle všeho letos Vánoce pro spoustu lidí nebudou každoročním shonem, ale nově potěšením, které mohou zvládnout bez stresu a v pohodlí.