Nedoslýchavost už nepostihuje pouze seniory, stává se běžnou civilizační nemocí. Trpí jí stále více i lidé středního věku. Naplňují se tak slova lékařů, kteří varují před hlučnými diskotékami a hudbou, pouštěnou naplno do sluchátek. To vše postupně poškozuje sluchové orgány a časem se projeví špatným vnímáním zvuků.

Člověk, postižený nedoslýchavostí, obtížně rozeznává řeč v rušnějším prostředí. To se dá ale napravit moderními „neviditelnými“ naslouchátky, která postiženým pomohou znovu dobře slyšet. Nejvýhodněji se dají pořídit v e-shopu Netmedik.cz, kde si každý vybere podle svých potřeb. S široké nabídky jsme pro vás vybrali několik základních typů:

Super Mini Amplifier

Mini ušní naslouchátko ENI014101
Autor: netmedik.cz
Super Mini Amplifier je naslouchadlo  určené pro slabě slyšící osoby. Nabízené naslouchátko má malý mikrofon, který přijímá zvuky z okolí. Ty jsou potom zesíleny a vysílány do ucha uživatele. Velikost naslouchadla je dostatečně malá, aby se jeden jeho konec vešel do ucha. Tento konec je pokrytý silikonovým nástavcem dodávaným ve třech velikostech.

Protože u každého člověka se slabým sluchem je tato indispozice jinak závažná, můžete si na Super Mini naslouchátku nastavit hlasitost tak, jak to vyhovuje právě vám. Co potěší je i fakt, že výrobce přibaluje hned 4 kusy baterií.

Extra výkonné naslouchátko do ucha XIN-999

Naslouchátko do ucha XIN-999
Autor: netmedik.cz
Jde o velice komfortní naslouchátko do ucha pro ty, kteří chtějí slyšet mnohem více a lépe. Naslouchátko pracuje na baterii AA (není součástí dodávky). Toto naslouchátko umožňuje zvolit podle dle vašich potřeb nebo momentální situace ze tří úrovní preferovaných zvukových frekvencí: má preference hlubokých zvuků, preference všech zvuků a preference vysokých zvuků.

Nabíjecí ušní naslouchátko J333H AKU

Ušní naslouchátko nabíjecí JH-AKU
Autor: netmedik.cz
Pokud nechcete být závislí na ustavičné výměny baterií, pak je pro vás určeno právě toto naslouchátko. Jednoduše ho vložíte do nabíjecí jednotky, akumulátor dobijete a můžete své naslouchátko používat dál. Naslouchátko je vyrobeno v designu "klasik", kdy hlavní jednotku skrývá ušní boltec - se samotným naslouchátkem je pak spojena na pohled "neviditelným" kablíkem.