Co jim ale pořídit? Mazlíčci sice nemluví, ale kdyby mohli, určitě by si řekli o něco dobrého na zub či o novou hračku. Na trhu je velký výběr různého zboží, které potěší každé domácí zvířátko všech váhových i věkových kategorií. Zejména pamlsky jsou takovým univerzálním dárkem, kterým potěšíte nejen o Vánocích, ale i v průběhu celého roku.

Autor: Profizoo

Pro pejsky:

Ideální dárkem pro pejsky jsou určitě kvalitní dobrůtky. Jestliže má váš pes problémy se zubním plakem, obdarujte jej žvýkacím pamlskem, který plak pomáhá odstanit. Navíc pejska zabaví na delší čas. Potěšíte ho i novou mističkou, kterou můžete doplnit o pořádnou dávku masové konzervy. Dalším tipem na dárek je pak pelíšek, obojek podšitý měkkým fleecem, frisbee či pískací plyšové hračky. Největší radost mu však uděláte, když si s ním a s jeho novou hračkou budete hrát společně!

Autor: Profizoo

Pro kočky:

Každá kočka je jedinečná osobnost. Stejně jako pes, bude i ona nadšená, když pod stromečkem najde nějaký chutný pamlsek nebo zábavnou hračku. Pokud ji ale nechcete odbýt jen dobrůtkami, zkuste se porozhlédnout po pelíšku pro pohodlný spánek, měkoučkém odpočívadle či škrabadle na kočičí ostré drápky. Kočky jsou velice ušlechtilá stvoření a právě ony si potrpí na luxus více, než ostatní domácí mazlíčci.

Autor: Profizoo

Pro ostatní zvířátka:

Křečkům, pískomilům a dalším hlodavcům pak uděláte největší radost kouskem čerstvé zeleniny, případně různými prolézačkami a kolotoči, se kterými si budou krátit dlouhé chvíle ve své kleci. Akvárium zas můžete vyzdobit novými dekoracemi a rostlinkami, ptačí klec závěsnou hračkou, houpačkou či nerezovým krmítkem.

Autor: Profizoo

Usnadněte si nákup a vybírejte dárky z internetového obchodu www.profizoo.cz, který nabízí širokou škálu chovatelských potřeb.

Fotogalerie
3 fotografie