Když se první květnovou neděli losovala Sportka, zažila starší Češka veliké překvapení. „Byl to šok, co vám budu povídat,” směje se už dnes žena. Nejdříve několikrát zkontrolovala tiket, aby se ujistila, že novou milionářkou se opravdu stala ona a hned sdílela radostnou novinu se svou rodinou a blízkými známými.

Vyplňte svou sázenku a vyhrajte Eurojackpot 2 322 000 000 Kč!

Vysněné bydlení a lepší život

O tom, jak s výhrou naloží se důkladně poradila se svými nejbližšími. „Vždy jsem toužila po lepším a pohodlnějším bydlení, proto na něj alespoň část výhry padne,” zamýšlí se novopečená milionářka. Seniorka plánuje odstěhovat se mimo ruch velkoměsta a naplno si užívat výhry. Je šťastná, ale zároveň říká, že nadále ji budou těšit i obyčejné věci.

Není nováčkem, výherkyně sází pravidelně

Seniorka pravidelně sází již 40 let a skutečně nevynechá žádné losování. Naposled vyhrála 1200 Kč, trpělivost se jí skutečně vyplatila. Svůj šťastný tiket si tentokrát koupila v trafice, kam si zaběhla ráno pro denní tisk. Hned si ho schovala pečlivě do kabelky, prý aby o něj nepřišla. Když pak sledovala nedělní losování, nestačila se divit, jak z losovacího zařízení vypadávalo jedno její číslo za druhým.

Výhra tak ženě umožnila udělat jedno radostné rozhodnutí: „Celý život jsem pracovala, abych se uživila, s tím je ale teď konec!” říká razantně výherkyně a dodává, že odteď už bude dělat jenom to, co ji baví, a pořádně si užívat života. „Hlavní je ale ta svoboda, kterou mi Sportka zajistila,” dodává. Dalším milionářem se můžete stát i Vy! Vsadit si můžete i online přímo na tomto odkaze. Ve sportce se nyní hraje o více než 200 miliónů korun.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!