Úvěrové společnosti zaznamenávají větší poptávku po půjčkách. Podle oslovených finančních institucí si lidé berou půjčku nejen na dovolenou. Řada Čechů věnuje období školních prázdnin rekonstrukcím a zvelebování svých domovů, chalup nebo zahrádek. Půjčkám nahrávají i velmi nízké úrokové sazby na spořicích účtech v bankách. Spořit se dnes zkrátka nevyplatí, zato úvěry se vyplatí. Navíc teď některé úvěrové společnosti přicházejí s výhodnými letními nabídkami.

„Pro klienty jsme připravili letní akci s výhodnou osobní půjčkou. Do 10. července jim k půjčce 40 000 korun se splatností 36 až 48 měsíců přidáme navíc 10 000 korun! V praxi to znamená, že pokud splníte požadované podmínky, získáte půjčku 50 000 korun, ale splácíte, jakoby jste si půjčili jen 40 000 korun,“ říká marketingová ředitelka PROFI CREDIT Dana Hakavcová. Měsíčně tak výrazně ušetříte a můžete si pořídit ještě něco navíc.

Pokud vám nevyhovuje letní půjčka ve výši 50 000 korun, můžete využít i další možnosti. PROFI CREDIT nabízí osobní půjčky od 10 000 do 166 000 korun s délkou splácení od jednoho roku do čtyř let. Osobní půjčku poskytuje PROFI CREDIT bez poplatku, vyžaduje minimum dokladů, a peníze dostanete na účet do 24 hodin od schválení úvěru. Výhodou je, že půjčku můžete využít na cokoliv.

Odměny za dobré splácení i za doporučení

A to není všechno. Kdo bude půjčku řádně splácet, může navíc získat od PROFI CREDITu finanční bonus až 25 tisíc korun, který mu společnost po dobu čerpání úvěru nashromáždí. Částka je samozřejmě závislá na výši poskytnutého úvěru. „Rozdáváme odměny i za doporučení nového klienta. Pokud si tedy váš známý nebo někdo z rodiny vezme na vaše doporučení u PROFI CREDITu půjčku, získáte 2 000 korun,“ doplňuje Dana Hakavcová.

Více informací o půjčkách získáte na bezplatné informační lince PROFI CREDIT 800 166 000 nebo na www.proficredit.cz. Můžete také navštívit jednu z našich 75 poboček, kde se vám budeme osobně věnovat. S osobní půjčkou vám ochotně poradí jakýkoliv z téměř 1 200 úvěrových poradců po celé republice.