UNICEF (Dětský fond OSN), nejvýznamnější světová organizace zaměřená na pomoc dětem, pracuje ve více než 190 zemích světa, kde dětem pomáhá přežít a podporuje jejich rozvoj, od narození až do dospělosti. S českým zastoupením UNICEF spolupracuje PROFI CREDIT už druhým rokem, a to nejen formou sponzorských darů. Zaměstnanci této nadnárodní nebankovní úvěrové společnosti se účastní i akcí na podporu UNICEF. PROFI CREDIT navíc propaguje pravidelné dárcovství a snaží se přesvědčit své zaměstnance, klienty i obchodní partnery, aby se stali Přítelem dětí UNICEF, tj. členy programu pravidelného dárcovství.

„Letos jsme zdesetinásobili částku, kterou jsme UNICEF věnovali. V našem globálním CSR programu „Dětský úsměv s PROFI CREDIT“ chceme pomáhat především těm nejmenším a UNICEF je pro nás zárukou té nejlepší pomoci, která směřuje k nejohroženějším dětem na celém světě,“ říká ke spolupráci mezinárodní marketingový ředitel PROFI CREDIT Ondřej Lokvenc. PROFI CREDIT věří, že spojení s UNICEF pomůže zkvalitnit nebo zachránit život mnoha dětem po celém světě. „Podpora společnosti PROFI CREDIT je dlouhodobá a skutečně významná. Velmi si vážíme toho, že PROFI CREDIT přispívá tam, kde to je potřeba nejvíce. Za milion korun například zajistíme 86 132 dávek terapeutické stravy pro podvyživené děti,“ říká ředitelka UNICEF ČR Pavla Gomba.

Programy UNICEF jsou zaměřeny na pomoc dětem ve všech oblastech, které negativně ovlivňují kvalitu jejich života a rozvoj jejich potenciálu – na zdraví dětí, výživu, přístup k nezávadné vodě, hygienu, prevenci a léčbu AIDS, vzdělávání a ochranu dětí před týráním a vykořisťováním jakéhokoliv druhu.

Pomozte dětem a vyhrajte!

Pomozte dětem i vy. Staňte se pravidelným dárcem, umístěte na svůj facebookový profil certifikát, který obdržíte od UNICEF jako potvrzení o darování. Zašlete nám fotku umístění certifikátu na vašem facebookovém profilu na soutez@proficredit.cz Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a vyhrajte věcnou cenu od UNICEF a PROFI CREDIT. Stačí pouze kliknout zde a zaregistrovat se pomocí darovacího formuláře. Jubilejní 1 000. dárce pak vyhrává hlavní cenu, kterou je večeře s vyslancem dobré vůle UNICEF herečkou Jitkou Čvančarovou nebo spisovatelem Michalem Vieweghem.

Společnost PROFI CREDIT podporuje kromě UNICEF v rámci svého CSR programu „Dětský úsměv s PROFI CREDIT“ také další znevýhodněné děti. Pět let spolupracuje s Klubem nemocných cystickou fibrózou, který se snaží pomoci tzv. slaným dětem, již desátým rokem podporuje Dětský domov Markéta a pomáhá také rodičům malé Rebeky, která trpí nemocí motýlích křídel.