Věřte horoskopům (výhra 12 000 000 Kč)

Důchodkyně Věra se ve svých 86 letech vydala na ozdravný pobyt do Jeseníků. V novinách si přečetla svůj horoskop pro znamení Berana, kde jasně znělo: Reálná je vyhlídka na finanční zisk. Stačí investovat do něčeho, co ostatní značně podceňuji. Věra šla na místní poštu a koupila si několik losů. Mezi nimi byl i los Maxi Zlatá rybka, na který vyhrála neuvěřitelných 12 000 000 korun!

POZOR: Výhra 12 milionů je v edici Maxi Zlate rybky ještě DVAKRÁT!

Nic neponechat náhodě (výhra nová Škoda Octavia)

Při prvním losování Druhé šance s losem Autolos se štěstí usmálo na 22leteho Antonína z Vlašimi. Do losování o novy auťák přihlásil neuvěřitelných 81 Autolosů, všechny v sobotu před pondělním losováním. V dalších losováním vyhrál ještě 3 karty 

Mějte svůj šťastný talisman (výhra 2 000 000 Kč)

Gerda z jižní Moravy se svou vášní pro stírací losy nikterak netaji. Nebojí se stírat doslova kdykoliv a kdekoliv, třeba hned v trafice nebo venku na svém šťastném místě. Navíc má speciální desetikorunu pouze ke stírání losů. A ta jí přinesla výhru 2 miliony korun na losu Zlatá rybka.

POZOR: Na losu Zlata rybka jsou stále dvě hlavní výhry v hodnotě 2 000 000 Kč!

Podělte se se svými blízkými (výhry 500 000 Kč, 2 000 000 Kč, 6 000 000 Kč)

Petra z Ostravy, která vyhrála „pouhých“ 500 tisíc na losu Dinosauři, ihned věděla, co s penězi udělá. Oba její synové staví domy, a proto se i menší výhra hodí.

Věrka z Beskyd měla dle svých slov těžký život. Z výhry 2 miliony korun na losu Zlatá cihla poplatí dluhy a koupí dětem bydlení.

84 letý Jaroslav ze středních Čech využije výhru 500 000 Kč v rámci rodiny. „Syn je už delší dobu bez práce a to se pak hodí každá koruna.“

Alena z Opavska chce svoji výhru 6 000 000 Kč podělit mezi své dvě děti a zařídit si rezervu pro horši časy. „Možná brzo skonči firma, ve které jsem zaměstnaná. Tady u nás to s prací není jednoduché, tak teď už se o naši budoucnost bát nemusím.“

Vyzkoušejte naše výherní tipy nebo najděte svoji vlastní metodu. Na příští rok chystá LOTERIE FORTUNA spoustu novinek, ze kterých si vybere opravdu každý. Příležitostí k výhře bude pořad stále dostatek!