Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Priessnitzovy lázně Jeseník – za zdravím do hor

21. února 2011 | 00:01
Prezentace klienta |

Kombinace lázeňského pobytu s odpočinkem a rehabilitací v Priessnitzových lázních, které leží  ve svahu nejvýchodnějšího výběžku Rychlebských hor na severní Moravě.

Priessnitzovy léčebné lázně navazují na tradici svého zakladatele a zároveň se  nevyhýbají nejmodernějším léčebným postupům. Mezi unikátní metody  patří computerová kineziologie, která před časem vznikla v rámci kosmického výzkumu, a při které terapeut s pomocí vyšetření a speciálního počítačového programu stanoví diagnózu a postup, jak příčiny bolesti odstranit.

Priessnitzovy léčebné lázně navazují na tradici svého zakladatele a zároveň se nevyhýbají nejmodernějším léčebným postupům
Autor: Priessnitzovy lázně Jeseník

Velmi účinná a bolesti zbavující je metoda sloupkové korekční terapie. Při ní terapeut přiložením rukou a jemným vibračním pohybem uvolňuje svalové napětí, bolesti kloubů nebo i nesprávného postavení obratlů. Tato technika byla vyvinuta a je používána pouze v těchto lázních. Po její aplikaci se odstraňuje vadné držení těla, odlehčuje se přetíženým kloubům,  tlumí se bolest.

Trápí Vás bolesti zad či páteře? Postavíme Vás na nohy aplikací unikátních moderních metod, jako je například podologie.

Jde o vyšetření nožní klenby a stability plosky, která může ovlivňovat postavení páteře. Na základě vyšetření doporučí terapeut parametry cvičení, příslušnou rehabilitaci i fyzikální terapii.

Odpočinek u whirlpoolu
Autor: Priessnitzovy lázně Jeseník

A jestliže se tentokrát do Priessnitzových lázní vydáte napravit svou porušenou tělesnou schránku, pak příště si již vezměte s sebou i lyže.  Tělo vám to po zmíněných terapiích určitě dovolí.

Více informací naleznete zde.