Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jennifer Grey tančila jako Patrickova Baby a vyhrála!

24. listopadu 2010 | 18:52

VIDEO: Slavnou zvedačku, kterou předvedla herečka Jennifer Grey (50) před více než dvaceti lety s Patrickem Swayzem (†57) ve filmovém hitu Hříšný tanec, finále americké taneční soutěže Dancing with the Stars nakonec nevidělo. I tak Baby předvedla životní výkon a s přehledem zvítězila.

V cestě ke triumfu ji nezastavily zdravotní problémy, napadání z podvodného hlasování, ani její největší soupeřka, dcera bývalé kandidátky na viceprezidentku USA Sarah Palin, Bristol (20). Ta přitom věřila ve své vítězství.

Své první vystoupení v americké verzi soutěže StarDance, když hvězdy tančí Jennifer, která se proslavila jako Baby v Hříšném tanci, oplakala. Při tanci na píseň ze svého nejznámějšího filmu si nemohla nevzpomenout na hereckého partnera Patricka Swayzeho, který loni podlehl rakovině slinivky. A s ní plakali i lidé v sálu a u televizních obrazovek.

Video se připravuje ...
Jennifer Grey přemohly vzpomínky na Patricka Swayzeho (†57) • VIDEO: /YouTube/

Na konci se již šťastně usmívala. „Je to sladká odměna na konci této bouřlivé cesty a stálo to za každou vteřinu. Byla to životní šance a já jsem vděčná, že jsem ji nepropásla,“ řekla dojatá herečka, když s tanečníkem Derekem Houghem převzala trofej.

Cesta k vítězství byla trnitá. Jennifer, která prodělala úspěšnou léčbu rakoviny, pronásledovala během soutěže četná zranění, včetně prasklé ploténky. Celou dobu trpěla velkými bolestmi. Pověstnou filmovou zvedačku jí lékař zakázal kvůli operaci krční páteře, které se podrobila minulý rok. Přesto v silné konkurenci vyhrála.

Finálového večera se zúčastnili všichni soutěžící včetně Davida Hasselhoffa (58, Pobřežní hlídka), který vypadl už v prvním kole. Přesto si dokázal udělat legraci sám ze sebe i své role v seriálu Pobřežní hlídka. Se sexy tanečnicemi v pověstných červených plavkách zazpíval titulní píseň z tohoto seriálu.

Autor: INT, fik, lenak