Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Poznáte je? Modelky a moderátorky bez make-upu!

Poznáte nenalíčené modelky a moderátorky?
19. října 2010 | 13:01

Vidět české krásky bez tuny líčidel je téměř nemožné. Blesk přesto zastihl moderátorky Renátu Czadernovou (25), Kristinu Kloubkovou (33) a modelky Lucii Váchovou (26) s Radkou Kocurovou (29) před vizážistickou soutěží.

Většina z nich také přiznala, že nenalíčené nevytáhnou ani paty z domu! K tak odvážnému kroku modelky přiměla až šance vyzkoušet si na vlastní kůži práci vizážistek Diora.

„Vždycky než odejdu, tak si musím dát alespoň řasenku, pudr a přetřít rty leskem,“ přiznala Blesku Váchová. Co se stala královnou krásy, je pro ni nutností dbát o svůj vzhled.

„Tolik komplexů, abych je musela zakrývat vrstvou líčidel, zase nemám. Ale nikdy nevím, koho můžu potkat,“ smála se Váchová. A s ní souhlasila i moderátorka Odpoledních televizních novin Kristina Kloubková, která nikdy před odchodem z domu nezapomíná na řasenku a lehký make-up.

Jiný názor má však modelka a rosnička Radka Kocurová, která žije v Londýně s fotbalistou Tomášem Rosickým. „Já to mám podmíněné tím, že pracuju v televizi a každý den mám na sobě spoustu makeupu. Jsem ráda, že někdy můžu jít nenalíčená,“ dodala Kocurová.

K ní se přidala i Renáta Czadernová. „Když mám opravdu naspěch, tak líčidla vynechám, ale nebývá to často,“ přiznala Blesku.

Autor: Eva Tušková, Kšim