Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy babička: Nestárnoucí krásce táhne na šedesát!

11. dubna 2011 | 12:31

Tři porody, čtyři rozvody. Stopy to však na bývalé modelce Christie Brinkley (57) nezanechalo. Při pohledu na její sexy křivky se vám zatají dech. Postavu by jí mohla závidět nejedna dvacítka.

Buď objevila elixír mládí nebo se umí vrátit v čase. Tahle blondýnka zkrátka ví, jak "stárnout". Ve svém "babičkovském" věku dokazuje ženám, že atraktivní a žádoucí mohou být i po padesátce. Za svou dokonalou postavu vděčí prý jen své zálibě v tanci.

V sexy červených minišatech značky Herve Leger, které by nemilosrdně odhalily jakýkoliv "špíček", byla v New Yorku hostem relace Dobré ráno Ameriko. S úsměvem ve tváři rozdávala autogramy a pózovala před studiem. A to i přes to, že ji tlačila bota.

Úsměv Christie neopouštěl, ani když si musela zout nesnesitelně tlačící botu
Autor: profimedia.cz

Hvězda muzikálu, královna titulek

V osmdesátých letech patřila Christie k nejúspěšnějším světovým topmodelkám. Do povědomí veřejnosti se dostala především díky účinkování ve videoklipu Uptown Girl zpěváka Billyho Joela, se kterým v manželství vydržela devět let. Během svého vrcholu se objevila na více než pěti stech titulních stranách prestižních magazínů.

A že je pro ní tanec vším, dokazuje i svým debutem v nejnovějším nastudování muzikálu Chicago na Broadway. Ztvárňuje v něm postavu veselé vražedkyně Roxie.  S hudebním nastudováním jí pomáhal právě exmanžel Joel, se kterým i po rozvodu udržuje přátelský vztah.