Kromě toho že Hamilton, která pochází z Cincinatti v Ohiu, vesele masturbovala s vibrátorem mezi nohama, stíhala během řízení koukat na místo spolujezdce, kde na sedadle běželo na notebooku porno. Aby toho nebylo málo, našli policisté v její kabelce navíc drogy - patrně šlo o crack.

Podle zasahujících policistů byla žena nejspíš zrovna v rauši. Jinak by asi nedokázala skloubit řízení vozidla s masturbováním.

"Bylo to vážně neobvyklé. Tohle jsem ještě nikdy nezažil," nechal se slyšet zasahující policista Ross Gilbert, který měl 17. srpna zrovna službu.

Hamilton byla krátce po zadržení propuštěna na kauci. A jak se jmenoval film pro dospělé, který šestatřicetiletou ženu tak rozpálil? To zasahující policisté nezveřejnili.

Multitasking

Diskutující na amerických serverech považují tento případ v nadsázce za vzorovou ukázku tzv. multitaskingu. Tedy schopnosti dělat vícero věcí najednou. Tato schopnost se ve společnosti přisuzuje většinou ženám.

Multitasking (z angličtiny, multi = mnoho, task = úloha) označuje v informatice schopnost operačního systému provádět (přinejmenším zdánlivě) několik procesů současně (tzv. víceúlohový systém).

(Zdroj: Wikipedia.org)