Hrajte každý den, včetně dneška (!), o měsíční průměrný plat 26 637 Kč a ve hře je i bonbónek - jeden roční průměrný plat 319 644 Kč! Hrát mohou jednotlivci, ale určitě stojí za to zkusit sbírat BLESKAČKY třeba v rodině nebo se sousedy, prostě v týmech. Hraje totiž celé Česko! Vysvětlíme vám, jak jednoduché je soutěžit…

Jak hrát? Střihejte, počítejte...

DENNÍ HRA se hraje denně od pondělí do soboty právě s kupony z Blesku - BLESKAČKAMI, uveřejněnými v daný hrací den v deníku Blesk. Výhercem denní hry je ten, kdo „nasbírá“ nejvyšší částku v BLESKAČKÁCH v daný den (tj. násobek hodnoty BLESKAČKY uveřejněné v daný den a počtu vystřižených BLESKAČEK z tohoto dne). Tedy čím více BLESKAČEK získám, tím vyšší bude moje celková částka. Tu musíte odeslat pomocí esemesky (viz návod vedle).

PŘÍKLAD

Mám 3 dnešní Blesky a tedy i 3 kupony… Hodnota jednoho je 40 BLESKAČEK. Mám tedy 3 krát 40, tedy 120 BLESKAČEK. A s tímto číslem soutěžím!

…vezměte mobil a pošlete SMS!

Máte spočítanou celkovou hodnotu vašich BLESKAČEK? Pak ji musíte odeslat esemeskou do soutěže, aby se zjistilo, kdo ze soutěžících nasbíral nejvíc. Nespěchejte, tady nejde o rychlost odeslání, na esemesku máte čas od 6:00 do 20:00 příslušného hracího dne! Takhle by měl vypadat tvar SMS: SMS na číslo 907 99 09 ve tvaru:

PATEK mezera HODNOTABLESKACEK mezera JMENO mezera PRIJMENI mezera ADRESA mezera PSC

Cena 1 SMS je 9 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier Axel Springer CZ a.s., www.platmobilem.cz, mobil@ringier.cz.

PŘÍKLAD

Jmenuji se Jan Král, bydlím v Praze a mám tedy (dle předchozího příkladu) 3 kupony za 40, tedy celkem 120 BLESKAČEK. Moje esemeska tedy bude vypadat: PATEK 120 Jan Kral Hlavni 7 Praha 7 17000.

Tip Blesku: Zkuste si udělat tým

Účastník soutěže může soutěžit pouze s jednou SIM kartou a z jedné SIM karty může soutěžit jen jeden soutěžící. Ale můžete na to jít jinak. Co takhle se s přáteli, kolegy z práce, rodinou neb sousedy z domu či vesničky domluvit a sbírat BLESKAČKY dohromady? Zástupce týmu pak bude odesílat nasbíranou hodnotu BLESKAČEK a když vyhrajete, podělíte se. Podíl z průměrného denního nebo ročního platu za to stojí, ne?

Vyhlížejte auto s výhrou

Výherce bude kontaktován telefonicky či přes esemesku vždy do tří pracovních dnů po skončení daného herního dne a bude mu oznámena výhra. Poté už můžete vyhlížet takové auto s označením a logem soutěže. V něm by měli přijet za výhercem zástupci redakce Blesku, který jim předá nasbírané BLESKAČKY. Po ověření jejich počtu a originálnosti obdrží výherce potvrzení o denní výhře. A 26 637 korun bude »doma«!

Není vám něco jasné?

Celá pravidla naleznete na www.blesk.cz/bleskacka
Nebo se zeptejte. V případě dotazů a nejasností soutěžící kontaktuje výhradně informační linku BLESKAČKY na telefonním čísle 241 093 690.

Co když těch NEJ bude víc?

Pokud dojde ke shodě v nasbírané částce BLESKAČEK v daný hrací den (tj. více soutěžících nasbírá v daný den stejnou částku), bude následovat „rozstřel“, tj. výběr výherce Denní hry formou vědomostních otázek.

Rozhodne tedy odpověď na dodatečnou soutěžní otázku, zaslanou každému z odesílatelů nejvyšší nasbírané částky z daného hracího dne na telefonní číslo, ze kterého byla tato částka odeslána.

Nezkoušejte kopírovat!

V Denní hře i ve Velké hře jsou akceptovány a zohledňovány pouze originální kupony! Tedy BLESKAČKY a BLESKŽOLÍKY publikované v originálních výtiscích deníku Blesk, jakékoli kopie či rozmnoženiny nejsou akceptovány. Blesk má mechanismus kontroly, který rychle odhalí jakékoliv takové pokusy!