Chcete se pustit do boje o denní výhru měsíčního platu, nebo dokonce o roční plat 319 644 Kč? Přesná pravidla najdete v pátečním Blesku! Ale věřte, že je to naprosto jednoduché. Každý den si dojděte pro svůj deník Blesk. Uvnitř najdete na straně 2 herní kupon BLESKAČKU. Bude mít určitou číselnou hodnotu. Vystřihnete ho, a čím více jich budete mít, tím větší šanci máte. Půjde totiž o to, kdo bude mít celkovou nejvyšší hodnotu (prostě vynásobit počet kuponů jejich denní hodnotou uvedenou na kuponu).  I proto může zvýšit šanci vytvoření týmu, který bude hrát. Blesk už několik takových skupin přátel, či kolegů z jedné práce našel.

Video:

Video
Video se připravuje ...

Hrajte s Bleskačkou denně o průměrný plat Blesk

DOBROVOLNÍ HASIČI: Zkusí vyhrát peníze na dodávku

Dobrovolní hasiči ze Zátoru budou hrát BLESKAČKU. Shání totiž peníze na dodávku, kterou by mohli jezdit na závody a soustředění. Věří, že se na ně usměje štěstí. Zátorští rozhodně nejezdí jen soutěžit, práce mají dost „Minulý týden jsme pomáhali s likvidací požáru rodinného domu. Našim největším zásahem byli povodně v roce 1997,“ říkají. Do nové soutěže Blesku se zapojí nejen dospělí zátorští hasiči, ale také družstvo žen a rodiče od malých dětí.

KOLEGYNĚ Z HOTELU: Chtějí na dovolenou

To je pořádný babinec. A když vyhrají, odjedou společně na dovolenou do Thajska. Takové plány má skupinka pěti zaměstnankyň jednoho karlovarského »lázeňáku«. Recepční Lenka (47), masérka Jana (42), zdravotní sestřička Alena (42), pokojská Zdeňka (59) a lázeňská sestřička Eta (55) se rozhodly, že si soutěž Blesku o balík peněz nenechají ujít. A šanci na výhru mají. „Jediné, co nás děsí je to, že kdybychom vyhrály, tak nás majitel všechny společně snad na dovolenou ani nepošle. Musel by zavřít,“ vtipkuje masérka Jana.

ZAMĚSTNANCI ŠKOLKY: Když vyhrajeme, bude mikrobus!

Zkusit štěstí v nové hře Blesku – Bleskačka se rozhodla i celá školka. Když se zadaří, tak si za peníze chtějí pořídit mikrobus, aby s dětmi mohli jezdit na výlety. „Rozhodli jsme se jít do toho všichni. Případné vyhrané peníze chceme určitě investovat do dalšího vylepšení naší školky a určitě pořídíme i nějaké hračky pro děti. Kdybychom náhodou vyhráli roční plat, tak dětem pořídíme mikrobus,“ prozradil plány Blesku David Snop (26), majitel rodinného centra Snopík v pražské Hostivaři.

UKLÍZEČKY: Výhra by šla na vnoučata

Jana Váňová (42), Eva Bulíčková (53), Martina Krumlovská (46) a Hanka Kropíková (53) dají síly dohromady a pokusí se bankovek Blesku dát dohromady co nejvíce. „Všechny jsme babičky, tak bychom z výhry určitě koupily něco hlavně vnoučatům,“ řekla za kolektiv uklízeček firmy LUK usměvavá Jana Váňová. Ani jedna na průměrný plat nedosahuje a myslí si, že nikdy nedosáhne. „V této profesi asi těžko někdo. Práci ale máme rády, hlavně, že je a jsme dobrý kolektiv,“ dodala paní Martina.