Na třetím místě je Vojtěch Dyk s nahrávkou Deska, na čtvrtém zůstávají Chinaski s albem Rockfield, za jehož prodej kapela obdržela platinovou desku. Následuje album Paris francouzské zpěvačky Zaz.

Šesté je album Rock Or Bust australských rockerů AC/DC, za nimi skončila nahrávka britské skupiny Pink Floyd The Endless River. Nejvýše postavenou novinkou je na osmé pozici album The Pale Emperor provokativního amerického hudebníka vystupujícího pod jménem Marylin Manson. Desítku nejprodávanějších alb uzavírají Bratři Ebenové s deskou Čas holin.

Mezi dvaceti nejprodávanějšími alby jsou ještě Václav Neckář a jeho album Mezi svými, Tomáš Klus a nahrávkou Proměnamě, Duety Lucie Vondráčkové, nahrávka V ozvěnách Davida Deyla, Popular Problems od Leonarda Cohena, Songs Of Innocence od U2, Stromboli s novinkou Fiat Lux, Annie Lennoxová s albem Nostalgia, nahrávka Jolanka písničkářky a šansoniérky Szidi Tobias a album písní pro děti i rodiče Jupí autorské dvojice Zdeněk Svěrák a a Jaroslav Uhlíř.

Oficiální žebříček 100 nejprodávanějších alb a výběrů populární hudby publikuje česká pobočka IFPI každý týden na základě hlášení vybraných prodejen. Počty prodaných nosičů neuvádí.

1. Různí - Tři bratři

2. Aneta Langerová - Na Radosti

3. Vojtěch Dyk - Deska

4. Chinaski - Rockfield

5. Zaz - Paris

6. AC/DC - Rock Or Bust

7. Pink Floyd - The Endless River

8. Marylin Manson - The Pale Emperor

9. Michal Horáček/František Segrado - Segrado

10. Bratři Ebenové - Čas holin