Jeeves, stejně jako Saturnin, má zvládnout vše - milostné eskapády svého mladého pána Bertieho, tajné obchodní transakce jeho obávaného strýce lorda Worplesdona, nástrahy žárlivého strážníka i šílené nápady mladého pána Edwina, nadšeného shromažďovatele dobrých skutků. V idylickém venkovském sídle ve SteepleBumpleigh to vře a jedině Jeeves je schopen s anglickým humorem a šarmem odvrátit katastrofální důsledky ztřeštěných nápadů.

V hlavních rolích Bertieho Woostera a komorníka Jeevese diváky pobavili Jiří Suchý z Tábora a Pavel Oubram. Autorkou výpravné a hravé scénografie je Jana Špalová, kostýmy pochází z dílny Anety Grňákové. Bláznivé taneční výstupy jsou dílem choreografa Martina Paceka.

Pelham Grenville Wodehouse patří k nejoblíbenějším anglickým humoristům. Nejslavnějšími postavami, které vytvořil, je právě mladý pán Bertie Wooster a jeho věrný komorník Jeeves. Příběhům této dvojice věnoval Wodehouse 35 povídek a 11 románů.

Jirotkův Saturnin je ale ve srovnání s Wodehousovým Jeevesem snílek a dobrák, anglický sluha je mnohem ostřejší a vychytralejší.