Zpěvačka byla přistižena britskými paparazzi, právě když si šla zacvičit svou oblíbenou jógu. Když jde ale člověk sportovat, obvykle si na sebe nevezme minišaty a boty, které byly asi účelně navržené pro zvrtnutí kotníku...

Před centrem jógy v západní části Londýna tak kvůli podpatkům zpěvačka Lady Gaga, která je světově známá nejen pro popovou hudbu, kterou sama píše i interpretuje, ale i velmi vyhraněný styl oblékání, nebezpečně balancovala.

Blonďatá zpěvačka se stala přímo fanynkou Bikram jógy. Toto cvičení zajišťuje například pročištění lymfatického systému, posílení imunitního systému, zvýšení pružnosti páteře nebo zlepšení krevního oběhu a eliminaci toxinů.

V kariéře se jí daří

Lady Gaga slaví v profesním životě velké úspěchy. Její kariérní raketový start mnohé překvapil a ne všichni kritici ji chválí, zpěvačka i přesto ale stále dobývá přední příčky světových hitparád. Co píseň, to úspěch.

Zatím vydala jen jedno album, The Fame (Sláva), ale momentálně už připravuje druhé, Born This Way (Zrozena pro tohle). „Někteří autoři dávají dohromady desku roky. Mně na to stačily měsíce. Píšu muziku každý den,“ prohlašuje sebevědomě. Tak uvidíme, který pád přijde dřív - jestli z přespříliš vysokých bot, nebo v kariéře.