Adela ve své show Ivetu rozhodně nešetřila. Hned na úvod začala velmi zostra, když Ivetu nazvala veřejnou věcí. "Ivetko, ty jsi věc veřejná,... lidé se k tobě vyjadřují... " Na to Iveta suverénně odpověděla, že to nevnímá, protože má nyní mnoho práce s nahráváním nového alba. V takovém ostrém tempu pak pokračoval celý rozhovor. Otázky Adely byly přímé a věcné a týkaly se hlavně Ivetina soukromého života. A co na sebe prozradila?

Pomeje nazývá skriňou

"Psalo se, že ti Jirka vzal věci a skříně z bytu. Je to pravda?"
"Já jsem pracovala, vrátila se a bylo prostě spoustu věcí pryč. To je všechno pryč, já už o tom nechci mluvit. Byli tři hlavní chlapi v mém životě - Petr Sepéši, Láďa Štaidl a ... "

"Jirka."
"No, já už ani nechci vyslovit to jméno."

"Tak já ho budu říkat."
"Ne, ne.. (ustrašeným hlasem) Nechci!"

A jak mu budeme říkat? Skříň? Jakože krycí jméno, když sebral skříně?
"Ano, to sa mi páči. "

"Považuješ se za psychicky labilní?"
"To se píše, že? Já jsem hodně citlivá, ale jsem i velmi silná. Umím se postavit na nohy a nejsem psychicky labilní. Poprvé se také začínám chválit."

"Chodila jsi k psychologovi?"
"Nikdy jsem u nikoho takového nebyla, ale možná to zkusím. Já si nechám poradit, možná půjdu. Doteď jsem ale všechno zvládala sama."

Čápi s mákem

"A oni ti poradili, abys šla do té show, kde vařily ty ženy?"
"Ne, já jsem musela do té show. "

"Proč? "
"Protože jsem musela vydělat peníze. Jinak bych tam nešla. Kdybych tušila, že je tam Dolly Buster a tak dále, tak bych tam nešla. ... Musela jsem mít na jídlo, na svačinu pro Artura. Neměla jsem na jídlo. Musela jsem tento pořad udělat."

Je to beran

Bartošová se rozhovořila i o své svatbě: "Láďa Štaidl se mi po 12 letech snaží pomoci, protože pochopil, že je to i jeho syn. ... Artur je mi oporou. Řekl mi, že se diví, že jsem to tak dlouho zvládla. Se skriňou".

"Měli jste ale okázalou svatbu přeci. "
"Ano, to byla jeho práce. Já jsem řekla: Skriňo, takhle to nechci! Je to moc.  Den před svatbou jsem plakala, měla jsem bolení v žaludku. Říkala jsem si, něco je špatně."

"Takže ty jsi od začátku v žaludku tušila, že to není správné rozhodnutí. Na to je potřeba dávat ... "
"Ale já jsem beran! A chtěla jsem to zkusit. Ty musíš to zkusit, ne?"

Po rozhovoru přišlo na řadu Ivetino pěvecké vystoupení, které bylo tak procítěné, až to působilo komicky. Zazpívala nejnovější skladbu "Děkuju vám, Andělové", při které si zula boty a poklekla na zem. Na konci písně se Iveta rozbrečela a Banášová měla co dělat, aby zpěvačku utišila.

Fotogalerie
3 fotografie