Kompletní kostým a hlavně líčení. To je to, po čem se fanoušci DC komiksů pídili po internetu, když vyšla na povrch zpráva, že si Jokera v nově připravovaném filmu zahraje Joaquin Phoenix. Nyní se jim konečně dostalo kýženého pohledu.

Nový film Joker se odehrává v osmdesátých letech dvacátého století a zachycuje cestu komika Arthura Flecka, na jejímž konci se stane hlavním Batmanovým soupeřem – Jokerem.

Phoenix se už v minulosti o roli Jokera hlásil. Chtěl si zahrát ve filmu, kde půjde hlavně o něj, aby si mohl celou postavu pořádně nastudovat z komiksů.

Naposledy Jokera ztvárnil Jared Leto v Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) a upřímně, moc dobré hodnocení neměl. V roce 2008 si však klauna podsvětí v Temném Rytíři zahrál Heath Ledger, kterému byla role osudná, a po své smrti dostal Oscara za nejlepší vedlejší roli.

Nyní se můžeme pokochat prvními snímky Joaquina Phoenixe v newyorském metru a doufat, že co nevidět se na internetu objeví trailer na film samotný. Ten má zatím premiéru stanovenou na 3. října 2019.

Fotogalerie
11 fotografií