Zpěvačka se již v minulosti přiznala, že na tom není nejlépe, cítí se v depresi a nebaví ji život. „Roky jsem v jedné z nejprodávanějších ženských skupin všech dob, ale trpím depresemi,“ přiznala v rozhovoru pro US TV v říjnu 2017.

„Už jsem se ocitla v tom stadiu, kdy všechno ztmavlo a ztěžklo,“ vylíčila s tím, že měla pocit, že by se tak neměla cítit, ale nemohla si pomoct. „Chtěla jsem ven,“ dodala. Vše dokonce došlo tak daleko, že se rozhodla pro léčbu. Podle amerického webu TMZ se Michelle dobrovolně nechala hospitalizovat v psychiatrické léčebně v Kalifornii.

„Nedávno jsem poslouchala tu samou radu, kterou jsem dala tisícům lidí z celého světa, a musela jsem vyhledat pomoc skvělého týmu profesionálů pečujících o duševní zdraví,“ vysvětlovala v úterý na Instagramu Williams, která se podle svých slov vždy snažila, aby zvýšila povědomí o duševním zdraví a dála lidem sílu o problémech mluvit a nechat si pomoci.

„Dnes tu stojím hrdá, šťastná a zdravá jako někdo, kdo bude vždy pokračovat a fungovat jako příklad, jelikož neúnavně obhajuji štěstí těch potřebných,“ prozradila rodačka z amerického Illinois, která už je očividně z léčebny zpátky a zvedá se ze dna.

Na sociální síti jí řada lidí vyjádřila podporu, mimo jiné i její kolegyně a předchůdkyně z Destiny's Child Missy Elliott (47) a LaTavia Roberson (36).

VIDEO: Hvězdou Destiny's Child je i Beyoncé. Chtěly byste mít účes jako ona?

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Beyoncé: Jak dosáhnout objemu i bez příčesku? Adam Balažovič

 

Fotogalerie
33 fotografií