Na co by čekali? Moderátorská dvojice Adéla Banášová a Viktor Vincze se dali dohromady před pár měsíci. A rozhodli se rychle se sestěhovat. O deset let mladší Vincze se nastěhoval do Adélina domu, a tak si dvojice může navzájem věnovat všechny volné chvíle.

Dokonce už došlo k seznámení s rodiči a k seznámení rodičů s rodiči. „Rozumíme si. Je to velmi vzdělaný a na svůj věk mladý muž s překvapivým rozhledem. Dá se s ním opravdu debatovat. Mnohem víc než s některými staršími, kteří se pohybují v této branži,“ řekl Novému času otec Banášové, spisovatel Jozef Banáš.

I Viktor je z Adéliných rodičů nadšený. „Adelini rodiče jsou velmi milí a rozumíme si. Potkali se už i s mými rodiči. Celkově je všechno v mém životě velmi fajn,“ řekl Viktor, jehož rodiče se už dokonce seznámili s těmi Adélinými.

„Párkrát jsme se střetli, líbí se mi, že jsou to velmi životaschopní, vtipní, milí lidé, stejná krevní skupina. Mají smysl pro humor, těší se ze života. Myslím si, že i Adéle vyhovuje atmosféra, která ve Viktorově rodině vládne. Je velmi podobná té, která je u nás,“ řekl Adelin otec s tím, že by si přál, aby to zamilované dvojici vyšlo. 

Fotogalerie
12 fotografií