V doprovodu své přítelkyně fyzioterapeutky Heather Milligan (39) se nejspíš chtěl nejdříve vyzbrojit. Ostatně, Praha může být občas nebezpečným místem! A tak zamířil do Hybernské ulice do Army shopu. Tam si zkoušel vojenskou bundu, kterou si ale nakonec neodnesl.

V Mikulandské ulici zavítal do Království hodin, kde setrval pěkných pár minut. Ale ani z tohoto obchodu nakonec neodcházel obtěžkán nákupem on ani členové jeho ochranky. Spravit náladu si tak chtěl snad v obchodě Brioni v Křižovnické ulici. Tam si zkoušel sako i boty, aniž by odložil svůj doutníček. Nakonec ale znovu odešel s prázdnou.

Představitel nejdrsnějšího drsňáka ze všech drsňáků zašel také do starožitnictví, odkud po zhruba desítce minut odešel rovněž bez nákupu. Že by nabídka českých obchodů slavnému herci nestačila? Opravdu si nic nevybral? Spíš bychom si tipli, že se s nějakými taškami vůbec nehodlal obtěžovat. Nejspíš jen zabodl pohled do prodavače a pevným hlasem pronesl: „Pošlete mi to do hotelu!“. Superhrdinové přece igelitky netahají…

Fotogalerie
24 fotografií