JoliePittem dostali za prodej svatebních fotek tolik, co běžně inkasují za role ve filmech, a ještě jim odpadla starost se sháněním svatebního fotografa. Magazíny People a Hello za fotografie, které otiskly na titulních stranách, zaplatily novomanželům 40 milionů korun! Tomu se říká pěkný svatební dar…

Fotky magazíny otiskly dva týdny po jejich tajné svatbě, která proběhla 23. srpna na jejich francouzském zámku Miraval.

Slavní vědí, že prodej fotek ze soukromí, po nichž veřejnost lačně prahne, je výnosný byznys. Ani pro Jolie a Pitta to nebylo poprvé, co tento hvězdný pár vydělal na fotografiích. V roce 2006 prodali také časopisu People první fotky své dcery Shiloh. Tehdy za ně inkasovali 80 milionů. Ty pak obratem věnovali na charitu. O rok později Peoplu a Hello prodali fotky adoptovaného syna Paxe za částku, která však nebyla nikdy zveřejněna. A o rok později prý fotky svých dvojčat Vivien Marcheline a Knoxe Leona získaly prý 280 milionů korun.

Jolie a Pitt však ve skutečnosti peníze za fotky vůbec nepotřebují. Podle webu, který mapuje majetky slavných, má tenhle superpár jmění v hodnotě 7,7 miliard korun! Proto dnes už manželé peníze za fotky dávají většinou na charitu.

Fotogalerie
11 fotografií