Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

11 slavných, kteří přiznali: Viděli jsme UFO!

/
  • Viděli jsme UFO
    2. července 2014 ● 12:02

    Tajemné létající objekty na obloze zvané UFO spatřilo mnoho slavných lidí napříč historií. Od prezidentů přes kosmonauty až po zpěváky a herce. Psal o nich už řecký dobyvatel Alexandr Veliký. Dříve než Ameriku je objevil Kryštof Kolumbus. Mnoho malířů je zachytilo na pozadí svých pláten. Herec Rusell Crowe si je natočil a sdílel na sociální síti. Pro některé celebrity je UFO zcela normální úkaz, s nímž se setkávali v mládí buď po požití omamných látek, nebo díky tomu, že sami ufoni tak trochu jsou.

  • 1.

    Russell Crowe – 6. března 2013, Austrálie

    Držitel filmového Oscara za hlavní roli v historickém filmu Gladiátor zachytil ufony na své australské haciendě ve Woolloomooloo. Zrovna se chystal natočit na kameru ovocného netopýra, který navštívil jeho zahradu, když se mu do záběru připletla dvojice červeně zářících létajících objektů, které se pohybovaly zleva doprava. Herec nelenil, vše natočil a záběry umístil rovnou na internet. Ačkoli skeptici tvrdí, že mohlo jít o odrazy světel z plujících jachet, herec věří, že viděl skutečné UFO.

    Russell Crowe UFO dokonce natočil
    Autor: Archiv


  • 2.

    John Lennon – 23. srpna 1974, New York


    Již nežijící člen legendární britské skupiny Beatles zrovna vycházel z terasy svého domu, když náhle zpozoroval, jak se zpoza horizontu vynořilo zploštělé těleso kuželovitého tvaru, zářící červeným světlem. Vypadalo to, jako by se disk k němu přibližoval a ohromený Lennon zakřičel na svoji asistentku May Pang, aby se rychle přiběhla podívat. Oba pak spolu v úžasu sledovaly, jak se jim neznámé plavilo vznášelo tak blízko nad hlavou. „To není možné. To není možné. Já vidím létající talíř,“ opakoval Lennon po celý zbytek dne. Nebyl však toho dne jediným, kdo podobný útvar na obloze spatřil. Místní noviny zaznamenaly nejméně sedm dalších podobných svědectví.

    John Lennon po LSD soustředení v Indii viděl asi ledacos
    Autor: Archiv

  • 3.

    Jimmy Carter – 6. ledna 1969, Georgia


    Bývalý americký prezident a absolvent oboru jaderná fyzika se s „mimozemským“ zážitkem svěřil novinářům během své volební kampaně. Tehdy mimo jiné řekl: „Viděl jsem UFO. V Leary v Georgii v roce 1969, před tím, než jsem měl projev v místním Lions Clubu. Byla to ta nejneuvěřitelnější věc, jakou jsem kdy viděl. Bylo to velké, bylo to velice jasné, měnilo to barvy a mělo to snad velikost Měsíce. Dívali jsme se na to deset minut, ale nikdo z nás nedokázal odhadnout, co to bylo. Jedna věc je jistá: nikdy si už nebudu dělat legraci z lidí, kteří tvrdí, že viděli na obloze neidentifikované objekty."
    Také jeho následník Ronald Reagan byl prý posedlý mimozemšťany a rád se o nich zmiňoval ve svých projevech. Prohlásil, že Spojené státy a Rusko by se v případě invaze z Vesmíru měly spojit a táhnout za jeden provaz.

    Americký prezident Jimmy Carter se s UFO zážitkem svěřil v rámci předvolební kampaně
    Autor: Archiv

  • 4.

    Neil Amstrong a Buzz Aldrin – 18. července 1969, na Měsíci


    Jen těsně před tím, než Amstrong sestoupil po žebříku, aby položil jako první muž svou nohu na povrch Měsíce, uviděl prý nad sebou viset ve vzduchu dvě obrovské kosmické lodi. Zpráva o tom, co právě vidí, však vyústila v náhlý výpadek ve veřejném vysílání. Amstrongův kolega z cesty na Měsíc Buzz Aldrin ve filmu „Transformers: Dark of the Moon“ odhalil, co během dvouminutového ticha tehdy hlásili do NASA:
    Buzz Aldrin: „Neuvěříte tomu, co vidíme…“
    Technik NASA: „Nejsme sami, že?“
    Buzz Aldrin: „Ne, pane. Nejsme sami.“

    Dvě kosmické lodi visely nad hlavou Neila Armstronga pry v okamžiku, kdy se nohou dotkl Měsíce
    Autor: Archiv


  • 5.

    Victoria Beckham – 29. října 2011, Los Angeles


    Bývalá členka dívčí skupiny Spice girls a manželka britského fotbalisty Davida Beckhama zažila šok v noci před strašidelným Halloweenem, kdy z oken jejich domu v Beverly Hills zahlédla na obloze letět neznámý objekt. Na první pohled jí kulaté, zářící těleso na noční obloze připadalo jako měsíc v úplňku. Jenže ten v tu dobu byl ve fázi, kdy jej nebylo možné ze Země vidět. Módní ikona proto uvěřila, že byla podobně jako její přítel, zpěvák Robbie Williams, svědkem UFO, ačkoli mohlo ve skutečnosti jít jen o jednu z mnoha helikoptér, které v této oblasti pravidelně létají.

    Spice Girls, nebo Space Girls?
    Autor: Archiv


  • 6.

    Mike Sewell – 3. srpna 2011, Londýn-Stansted


    Uznávaný britský sportovní reportér jel časně zrána autem na letiště Stansted, když uviděl, jak se k jeho autu přibližuje vzdušné plavidlo ve tvaru disku. Se svým zážitkem se svěřil milionům posluchačů v rádiu: „Jel jsem na východ přes venkov, asi 15 až 20 mil od letiště Stansted Airport v 4:15 ráno a viděl jsem velké jasné světlo na obloze klesající k silnici, a jak se přiblížilo, zahnulo doleva. Když zahnulo doleva, letělo přímo proti mně a já jsem projel pod ním. A to co jsem viděl, to nebylo letadlo a nebyl to ani vrtulník. Mělo to mnoho světel, která blikala všude kolem něj a pod ním byly přinejmenším dva velké panely těchto světel. Byl jsem tak šokovaný. Snažil jsem se udržet na silnici a nakonec se mi to ztratilo z očí, asi po dvou nebo třech minutách.“

    Britský sportovní reportér o svém zážitku s UFO řekl v rádiu milionů posluchačů
    Autor: Archiv


  • 7.

    David Bowie


    Britská rocková legenda se netají tím, že věří v existenci mimozemských civilizací. Zpěvák totiž jako dítě mnohokrát viděl na anglickém nebi létat ufony. „Objevovali se s takovou pravidelností, že jsme si na ně mohli počíhat. Někdy stáli bez hnutí, jindy se pohybovali s takovou rychlostí, že bylo těžké je sledovat,“ prohlásil rocker, který sám vypadá tak trochu jako ufon.
    David Bowie je sám vtělením mimozemského organismu...Alespoň kdysi byl
    Autor: Archiv

  • 8.

    Muhammad Ali


    Legendární boxer vídal v mládí UFO pravidelně. Když trénoval v Centrálním parku v New Yorku, spatřil krátce před svítáním, jak nad obzorem pomalu letí dvě záhadná mimozemská plavidla. Po 15 minutách z jeho očí zmizela. Totéž pozoroval i jeho dlouholetý přítel a trenér Angelo Dundee a Aliho svědectví tak potvrdil. Zprávy o UFO toho dne podalo i několik dalších obyvatel New Yorku.
    Slavný boxer prý UFO vídal pravidelně při trénincích
    Autor: Archiv

  • 9.

    Olivia Newton-John


    Pro plavovlasou krásku z muzikálu Pomáda jsou na rozdíl od jejího hereckého kolegy a scientologa Johna Travolty mimozemšťané nikoli předmětem uctívání a nábožného kultu, ale zcela normální, světskou záležitostí. „Viděla jsem jeden objekt, když jsem byla velmi mladá. Bylo to neidentifikovatelné a létalo to. V Anglii většina lidí věří, že UFO je docela možná záležitost,“ uvedla v jednom rozhovoru.

    Hvězda Pomády zazářila také ve fantasy muzikálu Xanadu. Odkud vítr vane, je jasné
    Autor: Archiv

  • 10.

    Vladimir Kovalenko


    Bývalý ruský kosmonaut a prezident Ruské asociace kosmonautů před 10 lety prohlásil, že ve vesmíru se to ufony jen hemží a že jich sám mnoho viděl na vlastní oči. Své kolegy přitom obvinil z toho, že o těchto věcech mlčí. „Viděl jsme mnohé UFO ve vesmíru. Jeden z nich dokonce explodoval a rozletěl se na kousky," svěřil se podle serveru Ananova dnes 72letý Kovalenko, který strávil ve vesmíru mezi lety 1977 a 1982 celkem 217 dnů na palubě sovětské lodi Soljut 6. „Nerozumím tomu, že ostatní kosmonauti tvrdí, že na oběžné dráze nic neviděli," podivoval se hlasitě. On sám viděl viděl UFO všech tvarů a velikostí.

    Ruský kosmonaut Kovalenko prohlásil, že ufony se to ve vesmíru jenom hemží
    Autor: Archiv

  • 11.

    Igor Chaun


    Český filmový scénárista, režisér a prozaik přítomnost mimozemských bytostí ve vesmíru vnímá jako naprosto přirozenou, i když ještě před několika lety by se podobnému tvrzení jen vysmál. Zlom u něj nastal po absolvování rituálu v amazonském pralesu, při kterém se mu – jak sám říká – otevřelo vědomí a mohl tak vidět, že lidé nejsou ve Vesmíru zdaleka sami. „Když jsem navštívil brazilskou jižní Amazonii, opakovaně se mi při rituálech a náboženských obřadech, kterých jsem se účastnil v rámci domorodé křesťanské církve (s požitím jejich posvátného nápoje), rozevírala šíře kosmického Stvořitelova díla, včetně mnoha bytostí a kosmických civilizací, které jsem začal opakovaně vnímat a kterými jsem zjistil – k svému úžasu – že je vesmír doslova zabydlen. A ne kdesi daleko! Začínalo to už půl metru nad mojí hlavou!“ svěřil se na jedné z mnoha svých přednášek.

    Režisér Igor Chaun
    Autor: Archiv

Témata

UFO

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

vitorezza: Největší příběh co byl kdy popřen UFO: The Greatest Story Ever Denied ZEMĚ: USA ROK: 2006 DÉLKA: 94 minut REŽIE: Jose Escamilla JAZYK: angličtina TITULKY: české Dokumentární film mapuje historii fenoménu UFO v USA. Zabývá se případy pozorování a filmovými záběry ze Země i z vesmíru od 40. let 20. století až po současnost. Vedle natočených materiálů předkládá nespočet výpovědí a rozhovorů s důvěryhodnými osobami, jako jsou vojenští funkcionáři, piloti, astronauti či zaměstnanci organizací CIA a NASA. Ti se svými výpověďmi pokusí poodkrýt roušku tajemství nejen o existenci mimozemských civilizací, ale i o utajovaných vládních programech, pohonných systémech a zdrojích energie, které by navždy změnily situaci na naší planetě. Co do přesvědčivosti by tak dokument mohl být pro mnoho diváků zásadním dílem. Ke shlédnutí online: http://www.mustwatchtv.cz/8-zahady-ufo-vesmir/24-nejvetsi-pribeh-co-byl-kdy-popren/

(26. 04. 2015 18:39)

rynger: Jedinymu komu to věřim je ten boxer, ale ne při treninku, ale při zápase tak čtvrtý , páty kolo

(06. 07. 2014 10:14)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy