Jako ve zlém snu si připadá podnikatelka Nora Mojsejová. Nejenže má fůru starostí kolem rozvodu, ale její »milovaný « manžílek se vypařil. Několik dní má vypnutý telefon, což se u něho nikdy předtím nestalo. Dokonce prý ani tehdy, když byl v lihu a prohlásili ho za nezvěstného.

Strach o muže

Přestože se manželé rozvádějí, Nora se o Braňa bojí. „Mám strach, zda vůbec žije. Minulý čtvrtek mi poslal opileckou textovku a já ani nevím, jestli to psal on, nebo někdo jiný,“ prozradila slovenské televizi JOJ Mojsejová.

Zpěvák dokonce prodal luxusní auto, aby měl peníze, které s největší pravděpodobností utrácí za chlast. „Před třemi týdny prodal bavorák za 2,6 milionu korun, takže je v balíku,“ vysvětlila Nora s tím, že auto bylo zpěvákovi stejně k ničemu. Před časem mu totiž sebrali kvůli pití řidičák.

Tlak kvůli rozvodu

Braňo si žije s bohatou Norou jako v pohádce. Když se rozvedou, zůstane na dlažbě. Jeho útěk je zřejmě nějakou formou protestu. Milionářka ale tvrdí, že na ni netlačí jen její muž, ale vyhrožuje jí i někdo cizí, aby stáhla žádost o rozvod. „Bojím se o svůj život. V noci mi dokonce někdo vykřikoval před domem. Poslední rozvodové stání máme 14. listopadu,“ prozradila Mojsejová. Policie prý už tuší, kde by se mohl Mojsej nacházet. Má tip, že by měl být v apartmánu v Tatranské Lomnici. Jenže když tam dojela, nikdo neotvíral a po Braňovi nebylo ani stopy.

Fotogalerie
5 fotografií