Tři hodiny před začátkem show byl do arény českou produkcí zavolán lékař MUDr. Milan Štěch z pražské polikliniky na Národní třídě. Všichni se zděsili, že se něco stalo Jennifer. "Jeden z tanečníků zkolaboval, tak jsem mu dal infuzi," sdělil Blesku Štěch.

Děti couraly po Praze

Jennifer Lopez byla po nočním přejezdu z Mnichova zřejmě unavená. Celý den totiž nevytáhla paty z hotelu. Ven se šly vyvětrat alespoň její děti, dvojčata Emme a Max (4). Fotografům Blesku se je podařilo vyfotit.

Emme a Max, které má zpěvačka se svým bývalým manželem Markem Antonym, byly venku něco přes hodinu. Kromě bodyguardů se o dvojčátka starala také jejich babička, matka Jennifer.

Zatímco děti byly ve městě, Jennifer Lopez se celý den schovávala na hotelu a fotografům ani fanouškům se ani na chvíli neukázala. Zřejmě ji vyčerpal včerejší koncert, který absolvovala v Mnichově. Náročná byla jistě i cesta autobusem. Podle informací Blesku měla sexy zpěvačka dorazit soukromým tryskáčem, děti si prý ale prosadily autobus.

Do Prahy přijela Jennifer v koloně několika luxusních černých autobusů krátce po páté hodině ranní. Do hotelu krytá hradbou ochranky proběhla v teplácích, rozespalé děti přenášeli v pyžamu.

Podívejte se na exkluzivní video z jejího příjezdu.

Video
Video se připravuje ...

Utajený příjezd Jennifer Lopez do Prahy Blesk - David Malík

Fotogalerie
15 fotografií