Poté, co si drsné urážky Dara přečetla, málem jí vypadly oči z důlků a během pondělního vyřazování z Hlasu Česko Slovenska dokonce i prsa z odvážného topu. K drsným urážkám na svou adresu od Homoly se zpěvačka raději nechce vyjadřovat. „Nechová se hezky ke mně, k mé rodině ani kamarádům,“ řekla Blesku Rolins, kterou teď Homola prosí o schůzku. „Chci se domluvit, ale v klidu, bez emocí, lží a urážek. Jen chci už klid a řád pro všechny, proto se budou muset domluvit naši právníci,“ uzavřela.

Homola nechce, aby se Dara na Lauře zviditelňovala

Frontman kapely Wohnout Daru nejen obviňuje z toho, že dceru nechává až moc často své chůvě, ale i proto, že se chce skrz ni zviditelnit. „Natočila s Laurou videoklip za účasti novinářů, přitom jsem ji několikrát žádal, aby přestala dceru používat pro svoji propagaci. Pro mě je to vážný problém, protože se Laura nemůže bránit,“ vysvětluje s tím, že na základě této rozmíšky mu volal Dařin právník s tím, že chce Lauru do své výhradní péče.

„Nestačí se jenom domluvit v telefonu, ale je dobré to mít černé na bílém. Už nechci podle toho, do jaké nálady se Matěj zrovna probudí a jak se mu to hodí, řešit mé lidské a rodičovské kvality,“ svěřila se Blesku Rolins, proč se rozhodla vyhledat právníka.

Fotogalerie
11 fotografií