Kerestešová mezi domorodci odhodila nejen zábrany, ale i image něžné krásky. „Jsem v kamerunském pralese a právě je čas oběda. Kouknu se, co se tady připravuje k jídlu, a možná i něco ochutnám,“ říká herečka na videu, jenže to ještě nevěděla, co se k obědu chystá.

V chatrči na zemi ležela hlava zvířete. „Fuj, co to je? To je antilopa!“ prohlásila zděšeně. Pak ale v sobě posbírala veškerou odvahu a společně s domorodci se vrhla do vaření. Dokonce jim pomáhala s čištěním. Mačetou škrábala lebku antilopy a také oční důlky. Když se očištěná hlava uvařila, místní Kerestešové nabídli, aby ochutnala. Ta však jen vykulila oči, polkla naprázdno a zašeptala: „Já raději zůstanu u klobásy, kterou mám v batohu.“

A jak herečka zhodnotila svou exotickou dovolenou? „Bylo to trochu nebezpečné, ale zároveň velmi dobrodružné. Dorozumívali jsme se rukama, nohama. Hodiny jdete houštinami a pak se před vámi objeví vesnička a tam skřítci – Pygmejové. Obdivně na vás hledí, hladí vás po vlasech, protože nikdy žádného bělocha neviděli,“ prozradila Kerestešová.

Fotogalerie
4 fotografie